השף היפני אקי טמורה מכין לכם את מנת הדגל של מסעדת מינטו מסעדת מינטו הכשרה בהרצליה היא סושי בר , ואיזקיה שעושה עליה לישראל "איזקיה זה הרבה
קרא עוד
קוקטייל פירותי ומרענן על בסיס יוזו, תפוזים ושוצ'ו יפני מסורתי. הרכיבים 60 מ"ל יוזו 40 מ"ל קאפה שד המים 30 מ"ל מיץ לימון 20
מרכיבים: 50 מ"ל שוצ'ו העומד ברוח 10 מ"ל שוצ'ו יסמין ותה ירוק 60 מ"ל מיקס בזיליקום ותה ירוק סודה עד הסוף. אופן ההכנה :
מרכיבים 40 מ"ל שוצ'ו יסמין ותה ירוק 20 מ"ל פדרו חימנז שרי כפית קטנה ריבת חלב 5 מ"ל חומצה מאלית 5%* אופן ההכנה : *חומצה מאלית
מרענן, חמצמץ, עשבי הכתישה של העשבים הירוקים מבטיחה משקה מרענן מאוד, הסלרי והמאצ'ה משאירים טעמי הומאמי עדינים מליחות עדינה שמדגישה את טעמי התה
מרכיבים 50 מ"ל הבס קול שוצ'ו מיץ מנדרינות טרי מהמקרר טימין טרי אופן ההכנה : מוזגים לכוס פלוט 50 מ"ל הבס קול שוצ'ו ומוסיפים מעל מיץ
אורנג' פלאם הייבול מרענן, אניסטי באופן מעודן המיץ הטרי משחק פה תפקיד קריטי, ואשכוליות וכוכבי אניס הם שילוב מורכב ומעניין, עם הסיומת חמוץ-מתוק של
בזיל וויט -סאקה קוקטייל קוקטייל ייחודי על בסיס גוזן וויט סאקה ובזיליקום קליל ומרענן התאמה מושלמת למטבח הים תיכוני וליקיץ מומלץ לצד אוכל מרכיבים:
מרכיבים 30 מ"ל גין 20 מ"ל יוזו או לימונצלו 10 מ"ל וורמוט 20 מ"ל לימון 15 מ"ל סירופ וניל 6 עלי בזיליקום בזיליקום לקישוט
קוקטייל טרופי עדין ומרענן עם חריפות קלה גוזן וויט סאקה , מחית פסיפלורה ליים ופלפל חריף מרכיבים 90 מ"ל גוזן וויט 30 מ"ל מחית פסיפלורה 30
מרכיבים ל 2 מנות ( קוקטייל זוגי ) : אשכולית אדומה ולמון גראס 2 כפות למון גראס קצוץ וכתוש 1 כף סוכר קנים 30 מל מיץ לימון 90 מ"ל כפות מיץ
שלושה אלמנטים לוקחים חלק בהכנת הסאקה- מים, אורז, שמרים. אך יותר מהכול הסאקה הוא תוצאה תהליך תסיסה של האורז. המים רכיבים כ-80% מהסאקה, לכן השימוש
ההיסטוריה של הסאקה הסאקה מזוהה עם התרבות היפנית כבר מתקופות עתיקות. במהלך השנים תרבות הסאקה התפתחה בכדי לשלב טכניקות ייצור מודרניות, אך הקונספט
על פי מה נקבעת איכות הסאקה? מחיר הסאקה מושפע מגורמים רבים אשר ישפיעו כמובן גם על טעמו של המשקה. בכתבה הבאה נלמד כיצד נקבע מחירו של הסאקה
מבוא לעולם הסאקה סדנאת ההכרות עם עולם האלכוהול היפני חברת ימה וקדמה מזמינה אתכם לסדנת השתלמות אשר תכלול 3 מפגשים של הכשרה ולימוד על
טוֹגִ'י סאקֶה מיוצר בקוּרַה (מבשלה): יש מאות כמו קוּרַה ביפן ממבשלות קטנות למפעלים גדולים בבעלות מחודשת. טוֹגִ'יזה שם של המבשלה המרכזית של
חימום בסיר שלב א נמלא את קנקן החרס בכ 90% מתוכלת הקנקן ונעטוף את הקנקן בניילון נצמד. שלב ב מלאו את הסיר
מהו הסאקה? הסאקֶה היפני הידועה 'כניהונשו' או ביפנית 日本酒 פירוש שתי האותיות הראשונות הוא יפן, והאות השלישית זה סימן גנרי למשקאות אלכוהוליים.
השף אבי קונפורטי מלמד אותנו כיצד להכין את המנה האהובה ביותר על שגרירות יפן היביסקוס סאקה סלמון, אשר נבחרה לייצג את צפרה כאחת מהמסעדות היחידות
תיאור הקוקטייל חמצמץ, מורכב ואגוזי שיבולת שועל קלויה מעניקה טעמי פופקורן למשקה,בשילוב עם השמן סומסום האיזון מרמז על ניואנסים אסייתיים עם אשלייה
תיאור הקוקטיל קרמי, עשיר, מתקתק וקינוחי השילוב בין העשביות של התה הירוק, הפירות המיובשים של השרי והקרמיות מריבת החלב יוצרים קינוח שאינו סתם מתוק,
איך מכינים סאקה? שלושה אלמנטים לוקחים חלק בהכנת הסאקה: מים, אורז, שמרים. אך יותר מהכול הסאקה הוא תוצאה תהליך תסיסה של האורז. המים רכיבים כ-80%
הועניב היושבב שערש שמחויט - שלושע ותלברו חשלו שעותלשך וחאית נובש ערששף. זותה מנק הבקיץ אפאח דלאמת יבש, כאנה ניצאחו נמרגי שהכים תוק, הדש שנרא
ליקר תה יסמין, שוצו, העומד ברוח ולמון גראס משתלבים לתה יפני קר ומרענן מושלם לצד אוכל ומהות ראשונות חומרים 120 תה יסמין 45 שוצו העומד ברוח 10 מיץ
שכחת את הסיסמה?
Lost your password? Please enter your email address. You will receive mail with link to set new password.
Back to login
המוצר נוסף בהצלחה לעגלת הקניות!
WhatsApp us
האם את/ה מעל גיל 18?