עוף מטוגן בסגנון אסייאתי

עוף מטוגן בסגנון אסייתי

מרכיבים:
2 חזה עוף

2 שיני שום טחונות

1 כף ג'ינג'ר טחון

2 כפות רוטב סויה

2 כפות סאקה

1 כף שמן שומשום קלוי

1 כפית סוכר

מלח ופלפל

1/2 כוס קמח

1/2 כוס עמילן תירס

1 כפית סודה לאפייה

שמן שומשום לא קלוי לטיגון עמוק

הוראות הכנה:
לחתוך את חזה העוף לקוביות של 4 ס"מ.

לערבב בקערה את השום, הג'ינג'ר, הסויה, הסאקה, שמן השומשום הקלוי, הסוכר, המלח והפלפל.

להכניס לקערה את חתיכות העוף, ולהניח בצד לכבישה.

לערבב קמח, עמילן תירס, ואבקת סודה בקערה.

להוציא את חתיכות העוף מהמרינדה.

לטבול את העוף בתערובת הקמחים.

בסיר עמוק או בווק לחמם שמן שומשום ל-160 מעלות ולהקפיץ את העוף במשך כ-8 דקות עד שנהיה קריספי וחום-מוזהב.