קרא עוד
מרכיבים: 3 כוסות אורז כל כוס 180 גרם 540 גרם אורז קושיהיקארי מים – 540 מ"ל מים קרים הוראות הכנה: יש לפתוח את האורז לקערה גדולה למלא
מדריך עבודה עם מכונת הקרח של SWAN והכנת קרח מושלם לקקגורי קינוח קרח יפני לפני השימוש יש להוריד את הסכין למצב 0 המצב הנמוך ביותר פותחים את
תיאור קצר חביתה יפנית אם טוויסט של שמן שומשום וציר דאשי דרך נפלאה לאכול חביתה יפנית ולהוסיף המון אומאמי לבוקר מתכון ל 20 סועדים מרכיבים ביצים:
תיאור קצר ירקות שורש מוקפצים בסגנון יפני מנת תוספת קלה וטעימה המתכון מתאים ל 20 סועדים מרכיבים שורש לוטוס ( או ירק שורש אחר ) :_____________500
תיאור קצר עוף מוקפץ עם שמן שומשום בסגנון יפני מתכון ל 20 סועדים מרכיבים חזה עוף__________________300 גרם שמן שומשום ללא קליה ________כפית יוזו
תיאור המנה חציל מטוגן בשמן עמוק עם רוטב חריף מנה פיקנטית חמה ומלאה בארומה של סומסום מתכון ל 20 סועדים מרכיבים חצילים:______________________ 10
תיאור המנה מנה קלה וביתית שמחממת את הלב מתאים לארוחת צהרים לצד קערת אורז יפני מובחר מתכון ל 20 סועדים מרכיבים : דג לבן חתוך- 20 חתיכות עמילן
תיאור המנה ירקות בטמפורה בסגנו ן(Kakiage) הינן ירקות בטמפורה עם שמן שומשום שמטוגן ללא קליה ניתן להשתמש במגוון רחב של ירקות שונים למנה זו מתכון
תיאור המנה מנה קלילה מרעננת ונפלאה של דג לבן עם שמן שומשום ללא קליה וצנון מגורד נפלא כמנה ראשונה על מנת לפתוח את התאבון מתכון ל 20 סועדים
מרכיבים: 4 מאפינס אנגליים, חצי 8 ביצים, טריות במיוחד 250 גרם פורל מעושן או סלמון מעושן כמה שפים, חתוכים לקישוט יוזו הולנדייז 3 חלמונים 1 1/2
מרכיבים: 3 כפות (42.5 גרם) חמאה ללא מלח ¼ כוס (25 גרם) סוכר מגורען ⅛ כפית מלח ים ביצה 1 גדולה 2 חלמונים ¼ כוס (60 מ"ל) מיץ יוזו 1-2 כפיות
מרכיבים: חתיכת חזה עוף אטריות ראמן (טריות, בסביבות 180 גרם לאדם) נורי (חתוך לחתיכות בגודל 10 ס"מ על 5 ס"מ) 2 ביצים 60 מ"ל סאקה 100
מרכיבים: 200 גרם בס ים (קליפתו פרוס דק) 1 מיץ ליים (וקליפה) 10 מ"ל שמן שומשום 15 מ"ל מיץ יוזו 1 כפית. שומשום (שחור ולבן) 25 מ"ל
קונים אחד מסירי האורז האיכותיים מבית חברת ZOJIRUSHI דגם NL-RLQ05 דגם NL-HRQ דגם NL-GAQ ומקבלים מארז מוצרים מפואר של מוצרי ימה וקדמה בשווי 400
הוראות הכנה: מוסיפים חומץ אורז וסוכר לאורז לסושי שבושל ומערבבים. מוסיפים פוריקקה (שבבי וואסאבי) ומערבבים. לתוספות: 1. מרוקנים לוף מפחית וחותכים
רכיבים ל-10 יחידות אינארי: 10 כיסוני טופו 100 מ"ל מים 35 גרם סוכר 2 מקלות קפה נמס (כ-4 גרם נס קפה) חופן אגוזים 300 גרם אורז לסושי מאודה.
מרכיבים: ½ כפית סוכר כפית ג'ינג'ר קלוף מגורר דק 2 כפות חומץ אורז לא מתובל, מחולק 2 מלפפונים פרסיים, פרוסים דק מלח כשר 3 חתיכות בצל ירוק 1 כף רוטב
מרכיבים: תרד (בערך 1 צרור), קצוץ 3 קומבו מיובש בגודל 6×4 אינץ' 6 כוסות ציר עוף תוצרת בית או קנייה בחנות דל נתרן 1 כוס פתיתי בוניטו 2 כפות
מרכיבים: אורז לבן 150 גרם. מירין חם 5 cc. מים לפי הצורך. הוראות הכנה: שלב 1: שוטפים את האורז במים. שלב 2: מוסיפים מירין ומים ומבשלים. זמן הכנה:
מרכיבים: חזה עוף 400 גרם. מירין 2 כפות רוטב סויה 2 כפות. סוכר כף אחת. הוראות הכנה: שלב 1: מטגנים את שני הצדדים של חזה העוף במחבת. שלב 2: מערבבים
מרכיבים: 3 כוסות אורז 4 יריעות אצות קלויות חומץ מעורב לסושי חומץ אורז איו ג׳וזו 70 cc 2 ו-1/2 כפות סוכר 2 כפיות מלח 4 עד 5 פטריות שיטאקי מיובשות
מרכיבים: חזה עוף (כ-250 גרם) כמות מתאימה של מלח כמות מתאימה של סאקה בצל ירוק 7 ס"מ תיבול משולב פוג'י אורז חום חומץ שחור או אורז טהור חומץ
מרכיבים: בשר לבחירה פרוס דק 130 גרם ברדוק 130 גרם גזר 60 גרם פרילה (גרוס דק) 8-10 חתיכות 1 כף שמן סלט לתיבול משולב חומץ פוג'י אורז טהור 1 כף 2
מרכיבים: צנון 250 גרם גזר 50 גרם 1 חתיכת יוזו 1 כפית מלח מרכיבים לחומץ מעורב: חומץ פוג'י אורז טהור 1 ו-1/2 כף 2 כפות סוכר 1/3 כפית מלח הוראות
הוראות הכנה: ממלאים את כיסוני הטופו ב-30 גרם אורז לסושי מוכן לכל כיסון. לאחר מכן מקפלים את השוליים של הכיסונים. חותכים אבוקדו לקוביות, שמים בקערה
מצרכים: חבילת אינארי סקין – כיסוני טופו 320 גרם אורז סושי מבושל 2 כפות חומץ לסושי סלט אצות הוראות הכנה: לשפוך את חומץ הסושי על האורז המוכן
רכיבים: A שומשום לבן 20 גרם A אגוזי קשיו 10 גרם A אגוזי מלך 10 גרם B שוקולד לבן 200 גרם B קרם ערמונים 200 גרם B שמנת פרש 50 cc B משחת שומשום
רכיבים: בצל ארוך 1/4 חתיכה ג'ינג'ר 10 גרם משחת שומשום עשירה וריחנית לבנה 2 כפות חומץ 2 כפות A רוטב סויה 1.5 כף סוכר 1/2 כף A קצת פלפל צ'ילי טופו
רכיבים: עגבנייה 2 יח׳ 3 יח׳ בצל ירוק ברוקולי 1/2 משחת שומשום לבנה בעלת גוף מלא וריחנית 1 כף שמן שומשום טאיקו 1 כף רוטב סויה קליל 1 כף חומץ 1 כף
רכיבים: צלי בקר 400 גרם (אייצ'בון וכו') מלח 1 כפית סוכר 1 כפית פלפל 1/2 כפית בצל 1/2 חתיכה שמן שומשום טאיקו 2 כפות B רוטב סויה 100 מ"ל B
מתכון לטראפלס ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב. מרכיבים 1/2 כוס שקדים קלויים 1/4 כוס דבש (ניתן להשתמש באגבה למתכון טבעוני) 8 תמרים ללא גלעינים 2 כפות
ימה וקדמה ומרכז התרבות "תאו" בהרצליה מזמינים אתכם לערב שכולו תרבות יפנית ?? האוצרת דלית מרחב תקח אתכם למסע מרתק בין צילומים של יוצרים
המצרכים (ל-2 אנשים) סינטה בקר 100 גרם רוטב סויה כף סאקה כף עמילן תפוחי אדמה כפית פלפל שחור כפית 3 פלפלים ירוקים B כף רוטב סויה B 1/2 כפית סוכר B
מצרכים (ל-4 אנשים) 4 פלפלים (140 גרם) 1/2 חתיכת ג'ינג'ר (10 גרם) 5 עלי שיסו (5 גרם) שמן שומשום טהור דחוס פה כהה 1 כף 1/2 כף סוכר 3 כפות מיסו
מצרכים (ל-4 אנשים) בצל ירוק ארוך 10 ס"מ חתיכה אחת של ג'ינג'ר (10 גרם) שן שום (10 גרם) 200 גרם (שקית אחת) של נבטי שעועית 1 מלפפון שמן שומשום
כופתאות מלפפון ועוף רכיבים: מלפפון שניים מלח 1 כפית A רוטב סויה קוג׳י 1 כף A חומץ 1/2 כף A חנות שמן שומשום שמן צ'ילי 1 כפית A שומשום קלוי לבן
סלמון אבוקדו פוקי בול רכיבים: 180 גרם אורז סושי אקיטה קומצי 3 כפות חומץ אורז איו גוזו 1 כפית סוכר 0.5 כפית מלח דק 30 מ״ל סירופ מייפל 1 כפית שמן
סלט מלפפונים קייצי וקליל להכנה מה צריך? 2-3 מלפפונים 2 כפות מים כפית מלח 2 כפות חומץ אורז 2 כפות רוטב סויה כף סוכר שומשום לקישוט איך מכינים?
עוף מטוגן בסגנון אסייתי מרכיבים: 2 חזה עוף 2 שיני שום טחונות 1 כף ג'ינג'ר טחון 2 כפות רוטב סויה 2 כפות סאקה 1 כף שמן שומשום קלוי 1 כפית סוכר מלח
רוטב הסויה הטוב בעולם! הוראיה קוגי׳ סויה שילוב של מאלט, אורז מתוק, ורוטב סויה מלוח. מאלט האורז מופק בשיטה המסורתית אשר הוטמעה בהוראיה לפני יותר
קדירת מיסו וקימצ'י- מרק מלא בטעמים של מיסו ודאשי מפטריות השיטאקה של חנה דונקו מנה צמחונית ונפלאה לארוחה חגיגית. מרכיבים: 2.5 כפות קימצ'י 1 כף
ושוקולד, המשחה היפנית המסורתית משתלבת בצורה מצויינת עם המון מרכיבים שלא נראים תמיד מתאימים. אז הבאנו לכם מתכון לעוגיות מיסו ושוקולד טעימות
רכיבים: 1 שקית נמה קוג'י (400 גרם) 100 גרם מלח 500 מ"ל מים חמים (50 מעלות צלזיוס) הוראות הכנה: לחמם מים עד שעוברים את ה-40 מעלות. להוסיף את
מרכיבים: *ירכי עוף (כולל עור) 500 גרם *מלח *פלפל לבן *ג'ינג'ר מגורר 1/2 כפית. *עמילן תירס 1/4 כוס *ביצה אחת *1 כוס WAPANKO *אבקת שום 1/2 כפית.
מרכיבים: פירות ים / דגים חיים שרימפס
אורזצ2 כוסות חומץ סושי 4-5 כפות. סלמון 130 גרם חסה 2 עלים אבוקדו 1/2 מלפפון 1 אצות בגריל 2 דפים מיונז רצועות מוצרלה WAPANKO 1 כוס איך מכינים?
מרכיבים להכנת המנה- * בשר סויה טחון 100 גרם * שמן זית 2 כפות *מלח 1/2 כפית *פלפל שחור 1/2 כפית *קורט אגוז מוסקט * פלפל צ'ילי * בצל 50 גרם * תפוחי
מרכיבים: אורז חום מונבט של אקיטהקומאצי מים – הוראות הכנה: אין צורך לשותף את האורז החום לא צריך להשרות את האורז החום יש שמור על ייחס נכון
קארי אטריות חמות עם חצילים ובמיה אטריות חמימות שיורדות בצורה חלקה עם ירקות קיץ ותבליני קארי מצרכים (ל-2 אנשים) * אטריות אודון * 200 גרם (1
מנת "צוקמן" tsukemen יפנית | מתובלת וטעימה במיוחד [מרכיבים] (2 מנות) אטריות אודון 200 גרם ( 1 חבילה ) מלפפון אחד נבטי שעועית 1/2
ארוחה יפנית מסורתית- אודון ובקר הרכיבים שניתן לרכוש מהאתר לצורך הכנת המתכון- [מרכיבים] (2 מנות) אטריות אודון 200 גרם בשר טחון 150 גרם בוק צ'וי 2
אודון כארוחת בוקר יפנית קערת אודון בהשראת מנות האטריות העדינות המוגשות לעתים קרובות כארוחה הראשונה של היום ביפן. מרק קל ומלוח של דאשי, רוטב סויה
מרכיבים: סשימי טונה 100 גרם סלמון סשימי 100 גרם ½ אבוקדו רוטב סויה קוג׳י – 2 כפות דאי דאי – 1 כף אורז – 1 כוס אצות נורי לקישוט הוראות
מרכיבים * 360 מ״ל אורז * 50 גרם שורשי לוטוס * 50 גרם גזר * 1 אבורה ( ירק שורש אחר ) * 4 פטריות שיטאקי מושרות וסחותות *חצי גוש של קוניאקו 400
★ חומר (לאדם אחד) אורז – 250 גרם מיסו – 1 כף סוכר – 1/2 כף מירין – 1/2 כף שמן שומשום – 1 כפית שומשום קלוי לקישוט ★
מרכיבים (ל-300 גרם) 300 גרם אורז 400 מ"ל מים לשלב עם ציר לאחר רתיחה מרכיבים פולקע. 200 גרם שיטאקי מיובש (פטריות) 3 יח' גזר 1/2 1/2 קוניאקו
מרכיבים: 100 גרם תרד 1 בצל 2 סרדינים מיובשים 1 כף שמן שומשום 1 כף שום מגורר 1/2 כפית שמן סויה 200 גרם גרגירי סויה (בשר טחון טבעוני) 2 כפות סוכר
מצרכים- רבע כרוב חתוך לרצועות 200 גרם סינטה חתוכה לרצועות דקות 1 כוס אורז 1 בצל קטן 1 כף שמן שומשום 2 כפות סוכר 2 כפות רוטב סויה 2 חלמונים
לחץ + IH + Micom טכנולוגיית בישול אופטימלי שילוב של לחץ וחום גבוה משפר את הטעם ומשפר את מרקם האורז. השרייה ואידוי מתוכנתים מראש. IH +
איך לבשל את אטריות האודון 1) הביאו מים לרתיחה ליטר מים אחד על כל 80-100 גרם אודון המתינו עד שהמים ירתחו 2) לאחר שהמים רתחו הוסיפו את אטריות
מרכיבים : 120 גרם טונה 1/2 חתיכת אבוקדו שמן שומשום בקלייה כהה 2 כפות רוטב סויה קוג'י 1 כף נון קוקונה סאקורה מירין 1 כף דאובנג'יאנג (ממרח
הווסאבי הוא צמח ממשפחת המצליבים, מכונה גם "חזרת יפנית" ונמצא בשימוש נרחב במטבח היפני. הצמח כולו ניתן לאכילה, מהגזע ועד הגבעולים, העלים
מרכיבים: 20 מ"ל Hinata Gin 10מ מ"ל ליקר קוואנטרו 10 מ"ל שוצ'ו היביסקול 20 מ"ל סירופ צמחים (ניתן להכין סירופ ביתי מ: היביסקוס,
מרכיבים: 30 מ"ל HINATA Gin מי טוניק לקישוט: אופן ההכנה: שימו קרח בכוס והוסיפו 30 מ"ל הינאטה ג'ין מלאו את שארית הכוס במי טוניק וערבבו
חמוצים בקוג'י כולנו אוהבים חמוצים אבל אין על החמוצים היפנים המקוריים! היום תלמדו איך להכין חמוצים יפנים בסגנון דרום יפן. חמוצים יפנים נכבשים
כולם מדברים על מאצה לאטה, אך על מנת שנוכל ליהנות מהמשקה המופלא נצטרך ללמוד כיצד להכין את המשקה כהלכתו. כמו בכל דבר יפני, דיוק יוביל לשלמות.
עוף ואורז צלויים ברוטב מיסו – מתכון מתוך הבלוג אוכל וזנזוני מוח אורז ½1 כוסות אורז שטוף ומיובש ½ כפית מלח ½2 כוסות מים הכנת תיבול האורז
סשימי דג ים – מתכון באדיבות שף רון יוחננוב מצרכים: כ-500 גרם דג נא עגבניות שרי בצבעים צילי חריף צנונית מיקרו עלים / כוסברה מלפפון אפשר גם
מתכון לקדירת שוקי עוף פיוז'ן, של נורית פלד מהבלוג "טעמיים כי טוב" מנה המשלבת מזרח ומערב – יש בה מיפן ומאיטליה. מרכיבים: 16 שוקי
מרמלדת מיסו/ מתכון באדיבות אלעד אלבי מרכיבים: 2 כפות ריבת תפוז מרירה או כמות שווה של קליפת תפוז טחונה עם סוכר 1/4 כפית מיץ יוזו 100% טהור 1/2 כוס
קערית יוגורט מאצ'ה ואוכמניות מרכיבים: 1/2 כוס יוגורט יווני 2 כפות אבקת מאצ'ה 1/4 כוס אוכמניות כחולות קורט זרעי צ'ויה ופשתן. זרזיף דבש מקומי
מרכיבים: 1 ליטר חלב 200 גרם שוקולד מריר 70 אחוזי קקאו (אם אין אז גם פחות יהיה טוב) . 4 כפות שוקולית לאפייה 7 כפות קורנפלור גדושות בלולות בכוס מים
פונזו הוא רוטב יפני פופולארי, שמתמזג נהדר עם דגים נאים בעיקר. איך מכינים רוטב פונזו? פשוט למדי! לוקחים: 70 גרם מירין 10 גרם סאקה (ניתן למצוא
חברת ימה וקדמה והשף בועז צאירי יצאו לחוויה משותפת של בישול ויצירה. והפעם השף בועז צאירי מלמד אותנו כיצד להכין מחית מיסו ביתי. מרכיבים 400
טופו רך עם בצל ירוק שום וקוגי סויה מרכיבים 150 גרם טופו רך שן שום בצל ירוק שמן צמחי הוריה קוגי סויה הוראות הכנה מקלפים את השום, פורסים דק
TARO שילוב מרתק של ליקר יוזו ליקר היביס קול משמש ותימין. קוקטייל חמוץ, מרענן, ומורכב שמשלב בין יפן לישראל מרכיבים 45 מ"ל היביסקול
שילוב מרתק של תה יסמין, ליקר היביסקול, שוצו העומד ברוח וגינגר טרי, משתלבים לקוקטייל אביבי מורכב ומרתק עם פינוק של פלחי ג’ינג’ר מקורמלים. מרכיבים
טוויסט לקוקטייל הקלסי – CHRRY BLOSSOM בלנד מרתק של גין יפני, דובדבנים' היביסקול וגונמאי דאיגינגו סאקה משתלבים לקוקטייל אביבי מרגש הWA GIN
למה כדאי לכם לשתות אמאזקה: האמזאקה עשיר בויטמינים ומינרלים וישנם יתרונות בריאות ויופי בצריכת המשקה עד כדי כך שהוא משווה לעירוי/ אינפוזיה
מרכיבים 370 גרם ירכי עוף 30 מ"ל הוראיה קוג'י סויה 50 מ"ל סאקה משובח לבישול כפית גינגר קצוץ כפית שום קצוץ כפית סוכר 3 כפיות קמח תפוחי
אז מה זה בעצם יוזו סאקה/ ליקר יוזו ואיך אמורים לשתות אותו? יוזו הוא פרי ממשפחת ההדרים שגדל ביפן. צבעו צהוב וגודלו כגודל שזיף עד תפוז, אך צורתו
Akari קוקטייל מתקתק, על בסיס גוזן וויט. סאקה שהושרה בפרות יבשים בשילוב מנגו ופסיפלורה מרכיבים 30 מ"ל סאקה גוזן וייט מושרה במשמשים 30
Yamato קסיס ונגיעות אננס בקוקטייל וורוד וכובש מרכיבים 45 מ"ל שוצו העומד ברוח 30 סירופ קסיס 30 מ"ל לימון 5 מ"ל סוכר 7.5 מ"ל
השף אבי קונפורטי מארח אותנו במסעדת טופולופומפו ומספר לנו קצת על המסעדה וכמובן שלא יצאנו עם בטן מלאה ….. היי אבי ספר לנו על מסעדת
השף יאמה סאן מלמד איך להכין "טרטר טונה וסלמון" מנת החודש של מסעדת TYO היוקרתית רכיבים: מלפפון דג טונה דג סלמון טוביקו טקוואן איקורה
בורי קאמה ניצקה הינה המנה מסורתית שמוגשת לקיסר יפן היום נגיש את המה בצורה מסורטית לצד סאקה גוזן וויט גונמאי גינגו סאקה יבש שישתלב הצורה מושלמת
השף היפני מאסקי סוגיסקי מלמד איך להכין "סשימי סלמון ויילו טייל" מנת הדגל של שגרירות יפן שנבחרה לייצג את מסעדת דיינינגס היוקרתית שמי
סאקורה קוקטייל על שם עץ הדובדבן היפני קוקטייל חמצמץ ומרענן על בסיס שכר שזיפים דובדבנים נענע ולימון מרכיבים : 40 מ"ל בני קיקוסוי 30 מ"ל
פרח היסמין קוקטייל קוקטייל קל קיצי ומרענן עם ארומות של יסמין על בסיס שוצו תה יסמין , שוצו העומד ברוח למון גראס ולימון מרכיבים 120 תה יסמין 45
היביסקוס – קוקטייל היביסקוס הפרח הסגלגל בקוקטייל עשיר ומרענן על בסיס ליקר היביסקול ושוצו העומד ברוח מרכיבים 50 היביסקול 50 שוצו העומד ברוח
בזיל וויט קוקטייל קוקטייל ייחודי על בסיס סאקה גוזן וויט בזיליקום ולימון מרכיבים 120 גוזן וויט 10 לימון 10 סוכר 10 סן גרמן חופן בזיליקום
קוקטייל העומד ברוח קוקטייל העומד ברוח גס ואלכוהולי מתאים לימים קרים על בסיס שוצו העומד ברוח וסאקה גוזן וויט ארומות נפלאות של תבלינים מרכיבים 60
השף היפני אקי טמורה מכין לכם את מנת הדגל של מסעדת מינטו מסעדת מינטו הכשרה בהרצליה היא סושי בר , ואיזקיה שעושה עליה לישראל "איזקיה זה הרבה
שכחת את הסיסמה?
Lost your password? Please enter your email address. You will receive mail with link to set new password.
Back to login
המוצר נוסף בהצלחה לעגלת הקניות!
WhatsApp us
האם את/ה מעל גיל 18?