צילום תמונה ראשית: נורית פלד כדורי מיסו שהופכים למרק ברגע Misaki Tanida האחראית לפיתוח יחסי המסחר הבינלאומיים של חברת Horaiya הגיעה לישראל ישירות
קרא עוד
לשתות אלכוהול זה תמיד כיף, אבל לשתות מבחר סוגי אלכוהול איכותי שמלווים ארוחה מצויינת רבת-מנות, זה כיף שבעתיים. חברת ימה וקדמה יוצאת בקונספט חדש
מדריך עבודה עם מכונת הקרח של SWAN והכנת קרח מושלם לקקגורי קינוח קרח יפני לפני השימוש יש להוריד את הסכין למצב 0 המצב הנמוך ביותר פותחים את
תיאור קצר חביתה יפנית אם טוויסט של שמן שומשום וציר דאשי דרך נפלאה לאכול חביתה יפנית ולהוסיף המון אומאמי לבוקר מתכון ל 20 סועדים מרכיבים ביצים:
תיאור קצר ירקות שורש מוקפצים בסגנון יפני מנת תוספת קלה וטעימה המתכון מתאים ל 20 סועדים מרכיבים שורש לוטוס ( או ירק שורש אחר ) :_____________500
תיאור קצר עוף מוקפץ עם שמן שומשום בסגנון יפני מתכון ל 20 סועדים מרכיבים חזה עוף__________________300 גרם שמן שומשום ללא קליה ________כפית יוזו
תיאור המנה חציל מטוגן בשמן עמוק עם רוטב חריף מנה פיקנטית חמה ומלאה בארומה של סומסום מתכון ל 20 סועדים מרכיבים חצילים:______________________ 10
תיאור המנה מנה קלה וביתית שמחממת את הלב מתאים לארוחת צהרים לצד קערת אורז יפני מובחר מתכון ל 20 סועדים מרכיבים : דג לבן חתוך- 20 חתיכות עמילן
תיאור המנה ירקות בטמפורה בסגנו ן(Kakiage) הינן ירקות בטמפורה עם שמן שומשום שמטוגן ללא קליה ניתן להשתמש במגוון רחב של ירקות שונים למנה זו מתכון
תיאור המנה מנה קלילה מרעננת ונפלאה של דג לבן עם שמן שומשום ללא קליה וצנון מגורד נפלא כמנה ראשונה על מנת לפתוח את התאבון מתכון ל 20 סועדים
מרכיבים: 4 מאפינס אנגליים, חצי 8 ביצים, טריות במיוחד 250 גרם פורל מעושן או סלמון מעושן כמה שפים, חתוכים לקישוט יוזו הולנדייז 3 חלמונים 1 1/2
מרכיבים: 3 כפות (42.5 גרם) חמאה ללא מלח ¼ כוס (25 גרם) סוכר מגורען ⅛ כפית מלח ים ביצה 1 גדולה 2 חלמונים ¼ כוס (60 מ"ל) מיץ יוזו 1-2 כפיות
מרכיבים: חתיכת חזה עוף אטריות ראמן (טריות, בסביבות 180 גרם לאדם) נורי (חתוך לחתיכות בגודל 10 ס"מ על 5 ס"מ) 2 ביצים 60 מ"ל סאקה 100
מרכיבים: 200 גרם בס ים (קליפתו פרוס דק) 1 מיץ ליים (וקליפה) 10 מ"ל שמן שומשום 15 מ"ל מיץ יוזו 1 כפית. שומשום (שחור ולבן) 25 מ"ל
קונים אחד מסירי האורז האיכותיים מבית חברת ZOJIRUSHI דגם NL-RLQ05 דגם NL-HRQ דגם NL-GAQ ומקבלים מארז מוצרים מפואר של מוצרי ימה וקדמה בשווי 400
הוראות הכנה: מוסיפים חומץ אורז וסוכר לאורז לסושי שבושל ומערבבים. מוסיפים פוריקקה (שבבי וואסאבי) ומערבבים. לתוספות: 1. מרוקנים לוף מפחית וחותכים
רכיבים ל-10 יחידות אינארי: 10 כיסוני טופו 100 מ"ל מים 35 גרם סוכר 2 מקלות קפה נמס (כ-4 גרם נס קפה) חופן אגוזים 300 גרם אורז לסושי מאודה.
מרכיבים: ½ כפית סוכר כפית ג'ינג'ר קלוף מגורר דק 2 כפות חומץ אורז לא מתובל, מחולק 2 מלפפונים פרסיים, פרוסים דק מלח כשר 3 חתיכות בצל ירוק 1 כף רוטב
מרכיבים: תרד (בערך 1 צרור), קצוץ 3 קומבו מיובש בגודל 6×4 אינץ' 6 כוסות ציר עוף תוצרת בית או קנייה בחנות דל נתרן 1 כוס פתיתי בוניטו 2 כפות
מרכיבים: אורז לבן 150 גרם. מירין חם 5 cc. מים לפי הצורך. הוראות הכנה: שלב 1: שוטפים את האורז במים. שלב 2: מוסיפים מירין ומים ומבשלים. זמן הכנה:
מרכיבים: חזה עוף 400 גרם. מירין 2 כפות רוטב סויה 2 כפות. סוכר כף אחת. הוראות הכנה: שלב 1: מטגנים את שני הצדדים של חזה העוף במחבת. שלב 2: מערבבים
מרכיבים: 3 כוסות אורז 4 יריעות אצות קלויות חומץ מעורב לסושי חומץ אורז איו ג׳וזו 70 cc 2 ו-1/2 כפות סוכר 2 כפיות מלח 4 עד 5 פטריות שיטאקי מיובשות
מרכיבים: חזה עוף (כ-250 גרם) כמות מתאימה של מלח כמות מתאימה של סאקה בצל ירוק 7 ס"מ תיבול משולב פוג'י אורז חום חומץ שחור או אורז טהור חומץ
מרכיבים: בשר לבחירה פרוס דק 130 גרם ברדוק 130 גרם גזר 60 גרם פרילה (גרוס דק) 8-10 חתיכות 1 כף שמן סלט לתיבול משולב חומץ פוג'י אורז טהור 1 כף 2
מרכיבים: צנון 250 גרם גזר 50 גרם 1 חתיכת יוזו 1 כפית מלח מרכיבים לחומץ מעורב: חומץ פוג'י אורז טהור 1 ו-1/2 כף 2 כפות סוכר 1/3 כפית מלח הוראות
הוראות הכנה: ממלאים את כיסוני הטופו ב-30 גרם אורז לסושי מוכן לכל כיסון. לאחר מכן מקפלים את השוליים של הכיסונים. חותכים אבוקדו לקוביות, שמים בקערה
מצרכים: חבילת אינארי סקין – כיסוני טופו 320 גרם אורז סושי מבושל 2 כפות חומץ לסושי סלט אצות הוראות הכנה: לשפוך את חומץ הסושי על האורז המוכן
רכיבים: A שומשום לבן 20 גרם A אגוזי קשיו 10 גרם A אגוזי מלך 10 גרם B שוקולד לבן 200 גרם B קרם ערמונים 200 גרם B שמנת פרש 50 cc B משחת שומשום
רכיבים: בצל ארוך 1/4 חתיכה ג'ינג'ר 10 גרם משחת שומשום עשירה וריחנית לבנה 2 כפות חומץ 2 כפות A רוטב סויה 1.5 כף סוכר 1/2 כף A קצת פלפל צ'ילי טופו
רכיבים: עגבנייה 2 יח׳ 3 יח׳ בצל ירוק ברוקולי 1/2 משחת שומשום לבנה בעלת גוף מלא וריחנית 1 כף שמן שומשום טאיקו 1 כף רוטב סויה קליל 1 כף חומץ 1 כף
רכיבים: צלי בקר 400 גרם (אייצ'בון וכו') מלח 1 כפית סוכר 1 כפית פלפל 1/2 כפית בצל 1/2 חתיכה שמן שומשום טאיקו 2 כפות B רוטב סויה 100 מ"ל B
מתכון לטראפלס ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב. מרכיבים 1/2 כוס שקדים קלויים 1/4 כוס דבש (ניתן להשתמש באגבה למתכון טבעוני) 8 תמרים ללא גלעינים 2 כפות
ימה וקדמה ומרכז התרבות "תאו" בהרצליה מזמינים אתכם לערב שכולו תרבות יפנית ?? האוצרת דלית מרחב תקח אתכם למסע מרתק בין צילומים של יוצרים
המצרכים (ל-2 אנשים) סינטה בקר 100 גרם רוטב סויה כף סאקה כף עמילן תפוחי אדמה כפית פלפל שחור כפית 3 פלפלים ירוקים B כף רוטב סויה B 1/2 כפית סוכר B
מצרכים (ל-4 אנשים) 4 פלפלים (140 גרם) 1/2 חתיכת ג'ינג'ר (10 גרם) 5 עלי שיסו (5 גרם) שמן שומשום טהור דחוס פה כהה 1 כף 1/2 כף סוכר 3 כפות מיסו
מצרכים (ל-4 אנשים) בצל ירוק ארוך 10 ס"מ חתיכה אחת של ג'ינג'ר (10 גרם) שן שום (10 גרם) 200 גרם (שקית אחת) של נבטי שעועית 1 מלפפון שמן שומשום
כופתאות מלפפון ועוף רכיבים: מלפפון שניים מלח 1 כפית A רוטב סויה קוג׳י 1 כף A חומץ 1/2 כף A חנות שמן שומשום שמן צ'ילי 1 כפית A שומשום קלוי לבן
סלמון אבוקדו פוקי בול רכיבים: 180 גרם אורז סושי אקיטה קומצי 3 כפות חומץ אורז איו גוזו 1 כפית סוכר 0.5 כפית מלח דק 30 מ״ל סירופ מייפל 1 כפית שמן
סלט מלפפונים קייצי וקליל להכנה מה צריך? 2-3 מלפפונים 2 כפות מים כפית מלח 2 כפות חומץ אורז 2 כפות רוטב סויה כף סוכר שומשום לקישוט איך מכינים?
עוף מטוגן בסגנון אסייתי מרכיבים: 2 חזה עוף 2 שיני שום טחונות 1 כף ג'ינג'ר טחון 2 כפות רוטב סויה 2 כפות סאקה 1 כף שמן שומשום קלוי 1 כפית סוכר מלח
רוטב הסויה הטוב בעולם! הוראיה קוגי׳ סויה שילוב של מאלט, אורז מתוק, ורוטב סויה מלוח. מאלט האורז מופק בשיטה המסורתית אשר הוטמעה בהוראיה לפני יותר
קדירת מיסו וקימצ'י- מרק מלא בטעמים של מיסו ודאשי מפטריות השיטאקה של חנה דונקו מנה צמחונית ונפלאה לארוחה חגיגית. מרכיבים: 2.5 כפות קימצ'י 1 כף
ושוקולד, המשחה היפנית המסורתית משתלבת בצורה מצויינת עם המון מרכיבים שלא נראים תמיד מתאימים. אז הבאנו לכם מתכון לעוגיות מיסו ושוקולד טעימות
רכיבים: 1 שקית נמה קוג'י (400 גרם) 100 גרם מלח 500 מ"ל מים חמים (50 מעלות צלזיוס) הוראות הכנה: לחמם מים עד שעוברים את ה-40 מעלות. להוסיף את
מרכיבים: *ירכי עוף (כולל עור) 500 גרם *מלח *פלפל לבן *ג'ינג'ר מגורר 1/2 כפית. *עמילן תירס 1/4 כוס *ביצה אחת *1 כוס WAPANKO *אבקת שום 1/2 כפית.
מרכיבים: פירות ים / דגים חיים שרימפס
אורזצ2 כוסות חומץ סושי 4-5 כפות. סלמון 130 גרם חסה 2 עלים אבוקדו 1/2 מלפפון 1 אצות בגריל 2 דפים מיונז רצועות מוצרלה WAPANKO 1 כוס איך מכינים?
מרכיבים להכנת המנה- * בשר סויה טחון 100 גרם * שמן זית 2 כפות *מלח 1/2 כפית *פלפל שחור 1/2 כפית *קורט אגוז מוסקט * פלפל צ'ילי * בצל 50 גרם * תפוחי
מרכיבים: אורז חום מונבט של אקיטהקומאצי מים – הוראות הכנה: אין צורך לשותף את האורז החום לא צריך להשרות את האורז החום יש שמור על ייחס נכון
קארי אטריות חמות עם חצילים ובמיה אטריות חמימות שיורדות בצורה חלקה עם ירקות קיץ ותבליני קארי מצרכים (ל-2 אנשים) * אטריות אודון * 200 גרם (1
מנת "צוקמן" tsukemen יפנית | מתובלת וטעימה במיוחד [מרכיבים] (2 מנות) אטריות אודון 200 גרם ( 1 חבילה ) מלפפון אחד נבטי שעועית 1/2
ארוחה יפנית מסורתית- אודון ובקר הרכיבים שניתן לרכוש מהאתר לצורך הכנת המתכון- [מרכיבים] (2 מנות) אטריות אודון 200 גרם בשר טחון 150 גרם בוק צ'וי 2
אודון כארוחת בוקר יפנית קערת אודון בהשראת מנות האטריות העדינות המוגשות לעתים קרובות כארוחה הראשונה של היום ביפן. מרק קל ומלוח של דאשי, רוטב סויה
מרכיבים: סשימי טונה 100 גרם סלמון סשימי 100 גרם ½ אבוקדו רוטב סויה קוג׳י – 2 כפות דאי דאי – 1 כף אורז – 1 כוס אצות נורי לקישוט הוראות
מרכיבים * 360 מ״ל אורז * 50 גרם שורשי לוטוס * 50 גרם גזר * 1 אבורה ( ירק שורש אחר ) * 4 פטריות שיטאקי מושרות וסחותות *חצי גוש של קוניאקו 400
★ חומר (לאדם אחד) אורז – 250 גרם מיסו – 1 כף סוכר – 1/2 כף מירין – 1/2 כף שמן שומשום – 1 כפית שומשום קלוי לקישוט ★
מרכיבים (ל-300 גרם) 300 גרם אורז 400 מ"ל מים לשלב עם ציר לאחר רתיחה מרכיבים פולקע. 200 גרם שיטאקי מיובש (פטריות) 3 יח' גזר 1/2 1/2 קוניאקו
מרכיבים: 100 גרם תרד 1 בצל 2 סרדינים מיובשים 1 כף שמן שומשום 1 כף שום מגורר 1/2 כפית שמן סויה 200 גרם גרגירי סויה (בשר טחון טבעוני) 2 כפות סוכר
מצרכים- רבע כרוב חתוך לרצועות 200 גרם סינטה חתוכה לרצועות דקות 1 כוס אורז 1 בצל קטן 1 כף שמן שומשום 2 כפות סוכר 2 כפות רוטב סויה 2 חלמונים
לחץ + IH + Micom טכנולוגיית בישול אופטימלי שילוב של לחץ וחום גבוה משפר את הטעם ומשפר את מרקם האורז. השרייה ואידוי מתוכנתים מראש. IH +
איך לבשל את אטריות האודון 1) הביאו מים לרתיחה ליטר מים אחד על כל 80-100 גרם אודון המתינו עד שהמים ירתחו 2) לאחר שהמים רתחו הוסיפו את אטריות
מרכיבים : 120 גרם טונה 1/2 חתיכת אבוקדו שמן שומשום בקלייה כהה 2 כפות רוטב סויה קוג'י 1 כף נון קוקונה סאקורה מירין 1 כף דאובנג'יאנג (ממרח
הווסאבי הוא צמח ממשפחת המצליבים, מכונה גם "חזרת יפנית" ונמצא בשימוש נרחב במטבח היפני. הצמח כולו ניתן לאכילה, מהגזע ועד הגבעולים, העלים
מרכיבים: 1/4 כרוב (200 גרם) 1 שן שום 2 עלי בצל ירוק 1 פלפל אדום פסטה לשתי מנות פחית טונה בשמן 10 גרם אצות 1 כפית רוטב סויה 1 כפית סאקה לבישול 2
מרכיבים: גלידת וניל תפוזים עלי נענע שמן שומשום קלוי כהה אופן ההכנה: לקלף את התפוזים ולחתוך חתיכות בגודל ביס לשים גלידת וניל בתוך קעריות לפזר את
מצרכים: ערכה להכנת טופו ביתי – 1 ליטר חלב סויה ו-8 גרם מייצב של חברת בנראי הוראות הכנה: לשפוך לתוך סיר 1 ליטר חלב סויה Banrai Soymilk ,
מרכיבים: 4 בטטות בגודל בינוני 20 גרם אגוזי קשיו (כ-15 יחידות) 20 גרם אגוזי מלך (כ-11 יחידות) 20 גרם שקדים פרוסים מעט פטרוזיליה 2 כפות שמן שומשום
מרכיבים: 2 חזה עוף קצת מלח ופלפל 1 כף סאקה 1 ג'ינג'ר טרי 2 כפות שמן שומשום קלוי בצל ירוק 400 גרם אורז מוכן קצת כוסברה לרוטב: 1 כף רוטב אויסטר 1/2
מרכיבים: 1 חבילת טופו קשה (ערכה להכנת טופו ביתי) 1 דף של אצה חצי ליטר מים מלח שמן שומשום קלוי קלות הוראות הכנה: לחתוך אצה ולשים בתוך סיר עם המים.
מרכיבים: 2 ביצים חצי חסה 4 עגבניות שרי אצה מיובשת לרוטב: 2 כפות שמן שומשום קלוי קלות 3 כפות חומץ 3 כפות רוטב סויה 2 כפיות סוכר כף שומשום מגורד
מרכיבים: 1 סטייק פילה או סינטה קמצוץ מלח ופלפל כף שמן שומשום קלוי קלות 4-5 כפות חומץ בלסמי חופן עלי אורוגולה, גרגר הנחלים ופטרוזיליה גבינת פרמז'ן
בואו לגלות את תרבות יפן וליהנות מערב משכר חושים. סדנאות אלכוהול יפני הכוללות: סאקה, שוצ'ו ומגוון תזקיקים יפנים מרתקים. אלכוהול יפני בכלל וסאקה
מרכיבים: 1 קלח תירס 100 גרם אדממה (2/3 כוס) קמצוץ מלח 1 חלמון ביצה 100 גרם קמח כוס וחצי שמן שומשום לא קלוי 1 ליים הוראות הכנה: להוציא את גרגירי
מרכיבים: 2 חזה עוף 2 שיני שום טחונות 1 כף ג'ינג'ר טחון 2 כפות רוטב סויה 2 כפות סאקה 1 כף שמן שומשום קלוי 1 כפית סוכר מלח ופלפל 1/2 כוס קמח 1/2
מרכיבים: 2 גזרים מלח ופלפל לתיבול 1 כוס פירורי לחם 3 כפות גבינת פרמז'ן מגורדת 2 כפות שקדים קצוצים או אגוזים 2 כפות פטרוזליה טחונה 1 כוס מלח 1
מרכיבים: 2 גזרים חתוכים כמקלות גפרורים 1/2 תפוז חתוך לפלחים 1 אגוז מלך קלוי קצוץ גס לרוטב: 2 כפיות מיץ תפוזים 3 כפות שמן שומשום לא קלוי 1 כף חומץ
הסיפור של אקיטהקומאצ'י בשנת 1984 האורז אקיטהקומאצ'י נולד ע"י ערבוב של אורז Koshihikari, אשר מפורסם בזכות הטעם והארומה שלו, יחד עם O-u292,
מרכיבים: 5-10 פטריות שיטאקי מיובשות 200 מ"ל נוזל השרייה של פטריות שיטאקי 3 כפות בסיס מרק צויו (מתכון להכנת צויו: משרים פטריות שיטאקי עם אצת
מרכיבים: 4 פטריות שיטאקה מיובשות 300 גרם כרעיים. 2 כפות מלח להוצאת טעמי העוף 1/2-1 כף מלח לתיבול שמן צמחי פלפל שחור הוראות הכנה: להשרות את
מרכיבים: אורז יפני אותנטי אקיטה קומאצ'י – 360 גרם מים – 360 מ"ל קונבו – 5 ס"מ חומץ סושי (4 כפות חומץ אורז, 2 כפות סוכר, 1
מרכיבים: אורז יפני אותנטי אקיטה קומאצ'י – 500 גרם מים – 600 מ"ל הוראות הכנה: יש לשטוף את האורז ולהשרות אותו במים מינירלים או
מרכיבים: 100 גרם ג'ינג'ר טרי כוס מירין – נון קוקונה סאקורה מירין הוראות הכנה: לקלף את הג'ינגר ולגרד אותו לתוך סיר להוסיף כוס מירין להביא
מה זה מיסו? מיסוֹ 味噌 הוא משחה יפנית מסורתית. מיסו מיוצר מהתססת אורז (או דגן אחר כגון: שעורה, כוסמת ושיפון), פולי סויה, מלח ושמרי קוג'י ׁ(או
ארוחה במסעדת יאקימונו תאריך: 5.4.20 שעה: 20:00 מחיר הארוחה 600 שקלים לזוג לרכישת הארוחה לפרטים נוספים: 052-7727749 תפריט זוגי לחלוקה סונומונו
מרכיבים: 40 מ"ל יוזו ג'ין מי טוניק לקישוט: "ענף" שיסו וחתיכת קלית יוזו הוראות הכנה: לשים קרח בתוך כוס ולמזוג את היוזו סאקה ואת מי
מרכיבים: 40 מ"ל יוזו ג'ין 10 מ"ל מיץ יוזו 5 מ"ל מיץ ליים לקישוט: חתיכה של קליפת יוזו הוראות הכנה: להכניס את כל הרכיבים
ארוחה במסעדת קאמאקורה תאריך: 22.4.20 שעה: 20:00 מחיר ארוחה לזוג: 760 שקלים. הארוחה כשרה לרכישת הארוחה לפרטים נוספים: 052-7727749 תפריט הארוחה
מרכיבים: 20 מ"ל Hinata Gin 10מ מ"ל ליקר קוואנטרו 10 מ"ל שוצ'ו היביסקול 20 מ"ל סירופ צמחים (ניתן להכין סירופ ביתי מ: היביסקוס,
מרכיבים: 30 מ"ל HINATA Gin מי טוניק לקישוט: אופן ההכנה: שימו קרח בכוס והוסיפו 30 מ"ל הינאטה ג'ין מלאו את שארית הכוס במי טוניק וערבבו
מרכיבים 130 גרם סלמון 1 כף רוטב קוג'י סויה 1.5 כף מיונז 1/4 כף רוטב אוייסטר צמחי 1/4 כף שום מגורד 1 קערית אורז מוכן בצל ירוק הוראות הכנה מניחים
ארוחה במסעדת TYO תאריך: 25/3/20 שעה: 20:00 מחיר הארוחה לזוג: 600 שקלים לרכישת הארוחה לפרטים נוספים התקשרו: 052-7727749 תפריט הארוחה ראשונות למרכז
ארוחה במסעדת צפרה תאריך: 22.03.20 שעה: 20:00 מחיר הארוחה 800 שקלים לזוג לרכישת כרטיסים לארוחה לפרטים נוספים: 052-7727749 צפרה מציעה מטבח אסייתי
ארוחה במסעדת טורי ת"א תאריך: 15.3.20 שעה: 20:00 לרכישת כרטיסים לארוחה לפרטים נוספים: 052-7727749 תפריט הארוחה סלטים (מנה זוגית): סלט פאפיה
ארוחה במסעדת קווין לו תאריך: 23.3.20 שעה: 20:00 הארוחה כשרה לרכישת כרטיסים לארוחה לפרטים נוספים: 052-7727749 תפריט הארוחה פתיח לבחירה לכל סועד
ארוחה במסעדת פריים תאריך: 16.3.20 שעה: 20:00 לרכישת כרטיסים לארוחה לפרטים נוספים: 052-7727749 תפריט הארוחה קבלת פנים: קוקטייל יוזו שפריץ המורכב
ארוחה במסעדת טופולופומפו תאריך: 29.3.20 שעה: 20:00 מחיר הארוחה 850 שקלים לזוג לרכישת כרטיסים לארוחה לפרטים נוספים: 052-7727749 יצאנו לחפש את האש.
מרכיבים (עבור 3-4 מנות): 380 גרם ירכי עוף 4 כפות נמה קוג'י 3 ענפי רוזמרין (2 להכנה, 1 לקישוט) פלח לימון כף שמן זית הוראות הכנה: חתכו את העוף
רכיבים: סלמון נמה קוג'י הוראות הכנה: עטפו את הסלמון בשכבת קו'גי הכניסו לשקית אטומה והשאירו במקרר ל- 6-8 שעות. נגבו את הקוג'י מהסלמון. בשלו את
סופר אבקה מאצ'ה היא התשובה לשעות של אנרגיות עם ראש נקי ורוגע. היא מכילה קפאין, ריכוז גבוה של תיאנין מסוג L והרבה יותר אנטי-אוקסידנטים מתה רגיל.
"פגישה יפנית" חוויה יפנית – ארוחה יפנית מפנקת ממסעדת אוקינאווה, סאקה משובח במבחר סוגים וטעמים של חברת ימה וקדמה משולבים בפעילויות
לחם מיסו אפוי בקדירה – מתכון של נורית פלד מתוך הבלוג "טעמיים כי טוב" מערבבים יחד את כל החומרים: 3 כוסות קמח כף שטוחה שמרים יבשים
מרכיבים: 1/4 מלפפון 50 גרם טופו 1/2 פחית מקרל 200 מ"ל דאשי כף מיסו כמות מתאימה של שומשום לבן כמות מתאימה של שיסו אורז או נודלס הוראות הכנה:
מרכיבים: 800 מ"ל דאשי 100 גרם אפונת שלג 150 גרם טופו כמות מתאימה של אצות 2-3 כפות מיסו הוראות הכנה: הכניסו את הדאשי לסיר וחממו על אש
מרכיבים ל-2 מנות: 2 חתיכות דג קוד פרוס כף מיסו כף סאקה ג'ונמאי דאיגינג'ו 2 כפות אמזאקה מרוכז אופן ההכנה: לערבב את המיסו, הסאקה והאמזאקה המרוכז.
מרכיבים לשתי מנות: 150 גרם טופו 1 כף מיסו 1 כף סירופ מייפל 1 כף שומשום גרידת קליפת יוזו/ לימון הוראות הכנה: טוחנים שומשום היטב. מערבבים מיסו,
מרכיבים: 200 גרם רסק עגבניות 3 כפות מיסו 100 מ"ל חלב סויה 1/2 כפית שום מגורד כף חמאה כף גבינה לבנה הוראות הכנה: מערבבים היטב את רסק
מרכיבים: 3 פטריות שיטאקה 50 גרם פטריות מאיטקה 100 גרם פטריות אנוקי 150 גרם טופו 800 מ"ל דאשי 2-3 כפות מיסו הוראות הכנה: פרקו את
רכיבים: 4 כוסות ציר ירקות אצת נורי מיובשת חתוכות לריבועים קטנים 3-4 כפות מיסו 1/2 כוס עלי מנגולד קצוצים 1/2 כוס בצל ירוק קצוץ 1/4 כוס טופו חתוך
מרכיבים: 10 עגבניות שרי 5 כפות גבינת קוטג' 2 כפיות דבש 2 כפיות מיסו פטרוזליה לקישוט הוראות הכנה: לחתוך את העגבניה מלמעלה לרוקן את תכולת העגבנייה
מרכיבים לשלוש מנות: 3 חתיכות דג לבן 30 גרם "קינזנג'י מיסו" (חיטה ברוטב מיסו) 30 גרם מיסו בהיר 30 מ"ל מירון או סאקה ג'ונמאי
מרכיבים עבור 3-4 מנות: 370 גרם ירכי עוף 50 גרם "קינזנג'י מיסו" (חיטה ברוטב מיסו) 50 גרם מיסו בהיר 50 מ"ל מירין או סאקה ג'ונמאי
לתיבול: מלח, פלפל שחור טחון לחלקיקים עבים וצ׳ארשימי טוגרשי (תערובת פלפלים חריפים יפנית) ביחסים שווים. למחבת חם להוסיף מעט שמן שומשום. לצפות את
הוראות הכנה: חותכים חזה עוף או הודו לפיסות קטנות. משרים במיסו בהיר, סויה, שמן זית, דאשי ודבש. חותכים חצי בצל ומערבבים פנימה. אפשר להשאיר את זה
הוראות הכנה: 1. פורסים כרוב לעיגולים בעובי שלא מתפרק. 2. מורחים כל צד במיסו בהיר 3. בוזקים על הכל אבקת דאשי בכמות לפי הטעם וגם מעט סויה. 4.
חמוצים בקוג'י כולנו אוהבים חמוצים אבל אין על החמוצים היפנים המקוריים! היום תלמדו איך להכין חמוצים יפנים בסגנון דרום יפן. חמוצים יפנים נכבשים
כולם מדברים על מאצה לאטה, אך על מנת שנוכל ליהנות מהמשקה המופלא נצטרך ללמוד כיצד להכין את המשקה כהלכתו. כמו בכל דבר יפני, דיוק יוביל לשלמות.
ביום שלישי ה-13.8.19 החל מהשעה 19:00 נקיים ערב ספיישל יפני אצל שר המשקאות דיזנגוף 268 ת"א. להזמנות 054-2371132 שף גיל-עד דאבוש רקח תפריט
עוף ואורז צלויים ברוטב מיסו – מתכון מתוך הבלוג אוכל וזנזוני מוח אורז ½1 כוסות אורז שטוף ומיובש ½ כפית מלח ½2 כוסות מים הכנת תיבול האורז
סשימי דג ים – מתכון באדיבות שף רון יוחננוב מצרכים: כ-500 גרם דג נא עגבניות שרי בצבעים צילי חריף צנונית מיקרו עלים / כוסברה מלפפון אפשר גם
מתכון לקדירת שוקי עוף פיוז'ן, של נורית פלד מהבלוג "טעמיים כי טוב" מנה המשלבת מזרח ומערב – יש בה מיפן ומאיטליה. מרכיבים: 16 שוקי
מרמלדת מיסו/ מתכון באדיבות אלעד אלבי מרכיבים: 2 כפות ריבת תפוז מרירה או כמות שווה של קליפת תפוז טחונה עם סוכר 1/4 כפית מיץ יוזו 100% טהור 1/2 כוס
קערית יוגורט מאצ'ה ואוכמניות מרכיבים: 1/2 כוס יוגורט יווני 2 כפות אבקת מאצ'ה 1/4 כוס אוכמניות כחולות קורט זרעי צ'ויה ופשתן. זרזיף דבש מקומי
מרכיבים: 1 ליטר חלב 200 גרם שוקולד מריר 70 אחוזי קקאו (אם אין אז גם פחות יהיה טוב) . 4 כפות שוקולית לאפייה 7 כפות קורנפלור גדושות בלולות בכוס מים
פונזו הוא רוטב יפני פופולארי, שמתמזג נהדר עם דגים נאים בעיקר. איך מכינים רוטב פונזו? פשוט למדי! לוקחים: 70 גרם מירין 10 גרם סאקה (ניתן למצוא
יוזו סאקה פנה קוטה עם שטרוייזל שקדים ורוטב משמש מקורמל מרכיבים לסאקה יוזו פנה קוטה 500 גרם שמנת מתוקה 1.5 כפיות ג'לטין 60 גרם חלב קר 80 גרם יוזו
חברת ימה וקדמה והשף בועז צאירי יצאו לחוויה משותפת של בישול ויצירה. והפעם השף בועז צאירי מלמד אותנו כיצד להכין מחית מיסו ביתי. מרכיבים 400
קוקטייל מייטי וואיט מרכיבים 100 גרם אננס טרי 60 מ"ל סאקה שלג מושלם 30 מ"ל שוצו יסמין 30 מ"ל סירופ קוקוס 30 מ"ל מיץ אננס 15
מלבי מאצ'ה וניל רוטב פטל ושקדים פרוסים קלויים מרכיבים: 500 מ"ל חלב 3% 250 מ"ל שמנת מתוקה 50 גרם קונפלור 70 גרם סוכר 20 גרם מאצ'ה (תה
ראמן הוא מרק נודלס מאוד פופולרי ביפן. במקור אטריות ראמן הן אטריות בסגנון סיני, אבל הן השתנו והתפתחו וכבר הרבה שנים שהן מאכל שאהוב מאוד על היפנים.
מרכיבים (2-3 מנות): 250 גרם בשר בקר (המיועד ל"שבו שבו") 50 גרם מיזונה (עלי חרדל יפני) עגבניות שרי, לפי הצורך בצל ירוק, לפי הצורך 1 כף
מאצ׳ה מאצ׳ה הוא תה ירוק טחון-דק, האהוד ביותר ביפן. המנהג התרבותי המכונה "טקס תה יפני" מתרכז סביב ההכנה, ההגשה והשתייה של המאצ'ה. בזמנים
במוצ"ש האחרון נערכה ארוחה חגיגית ומיוחדת במסעדת קיוטו KYOTO, אשר אירחה בארץ את שף Marc Matsumoto. שף Marc Matsumoto הוא שף פרטי מוכר
טופו רך עם בצל ירוק שום וקוגי סויה מרכיבים 150 גרם טופו רך שן שום בצל ירוק שמן צמחי הוריה קוגי סויה הוראות הכנה מקלפים את השום, פורסים דק
מרכיבים (1-2 מנות) 150 מ"ל אמאזאקה Amazake 2 כפות יוגורט 1/2 מנגו (100 גרם), אפשר להשתמש בקפוא הוראות הכנה לערבב בבלנדר את האמאזאקה היוגורט
גבינת מוצרלה עם מיסו (1-2 מנות) מרכיבים: 100 גרם גבינת מוצרלה 50 גרם מיסו 1/2 כף מירין (אפשר במקום: וואסבי, רוטב סויה, פלפל שחור) הוראות הכנה:
TARO שילוב מרתק של ליקר יוזו ליקר היביס קול משמש ותימין. קוקטייל חמוץ, מרענן, ומורכב שמשלב בין יפן לישראל מרכיבים 45 מ"ל היביסקול
שילוב מרתק של תה יסמין, ליקר היביסקול, שוצו העומד ברוח וגינגר טרי, משתלבים לקוקטייל אביבי מורכב ומרתק עם פינוק של פלחי ג’ינג’ר מקורמלים. מרכיבים
טוויסט לקוקטייל הקלסי – CHRRY BLOSSOM בלנד מרתק של גין יפני, דובדבנים' היביסקול וגונמאי דאיגינגו סאקה משתלבים לקוקטייל אביבי מרגש הWA GIN
למה כדאי לכם לשתות אמאזקה: האמזאקה עשיר בויטמינים ומינרלים וישנם יתרונות בריאות ויופי בצריכת המשקה עד כדי כך שהוא משווה לעירוי/ אינפוזיה
מרכיבים 370 גרם ירכי עוף 30 מ"ל הוראיה קוג'י סויה 50 מ"ל סאקה משובח לבישול כפית גינגר קצוץ כפית שום קצוץ כפית סוכר 3 כפיות קמח תפוחי
אז מה זה בעצם יוזו סאקה/ ליקר יוזו ואיך אמורים לשתות אותו? יוזו הוא פרי ממשפחת ההדרים שגדל ביפן. צבעו צהוב וגודלו כגודל שזיף עד תפוז, אך צורתו
Akari קוקטייל מתקתק, על בסיס גוזן וויט. סאקה שהושרה בפרות יבשים בשילוב מנגו ופסיפלורה מרכיבים 30 מ"ל סאקה גוזן וייט מושרה במשמשים 30
Yamato קסיס ונגיעות אננס בקוקטייל וורוד וכובש מרכיבים 45 מ"ל שוצו העומד ברוח 30 סירופ קסיס 30 מ"ל לימון 5 מ"ל סוכר 7.5 מ"ל
השף אבי קונפורטי מארח אותנו במסעדת טופולופומפו ומספר לנו קצת על המסעדה וכמובן שלא יצאנו עם בטן מלאה ….. היי אבי ספר לנו על מסעדת
השף יאמה סאן מלמד איך להכין "טרטר טונה וסלמון" מנת החודש של מסעדת TYO היוקרתית רכיבים: מלפפון דג טונה דג סלמון טוביקו טקוואן איקורה
בורי קאמה ניצקה הינה המנה מסורתית שמוגשת לקיסר יפן היום נגיש את המה בצורה מסורטית לצד סאקה גוזן וויט גונמאי גינגו סאקה יבש שישתלב הצורה מושלמת
השף היפני מאסקי סוגיסקי מלמד איך להכין "סשימי סלמון ויילו טייל" מנת הדגל של שגרירות יפן שנבחרה לייצג את מסעדת דיינינגס היוקרתית שמי
סאקורה קוקטייל על שם עץ הדובדבן היפני קוקטייל חמצמץ ומרענן על בסיס שכר שזיפים דובדבנים נענע ולימון מרכיבים : 40 מ"ל בני קיקוסוי 30 מ"ל
פרח היסמין קוקטייל קוקטייל קל קיצי ומרענן עם ארומות של יסמין על בסיס שוצו תה יסמין , שוצו העומד ברוח למון גראס ולימון מרכיבים 120 תה יסמין 45
היביסקוס – קוקטייל היביסקוס הפרח הסגלגל בקוקטייל עשיר ומרענן על בסיס ליקר היביסקול ושוצו העומד ברוח מרכיבים 50 היביסקול 50 שוצו העומד ברוח
בזיל וויט קוקטייל קוקטייל ייחודי על בסיס סאקה גוזן וויט בזיליקום ולימון מרכיבים 120 גוזן וויט 10 לימון 10 סוכר 10 סן גרמן חופן בזיליקום
קוקטייל העומד ברוח קוקטייל העומד ברוח גס ואלכוהולי מתאים לימים קרים על בסיס שוצו העומד ברוח וסאקה גוזן וויט ארומות נפלאות של תבלינים מרכיבים 60
השף היפני אקי טמורה מכין לכם את מנת הדגל של מסעדת מינטו מסעדת מינטו הכשרה בהרצליה היא סושי בר , ואיזקיה שעושה עליה לישראל "איזקיה זה הרבה
קוקטייל פירותי ומרענן על בסיס יוזו, תפוזים ושוצ'ו יפני מסורתי. הרכיבים 60 מ"ל יוזו 40 מ"ל קאפה שד המים 30 מ"ל מיץ לימון 20
מרכיבים: 50 מ"ל שוצ'ו העומד ברוח 10 מ"ל שוצ'ו יסמין ותה ירוק 60 מ"ל מיקס בזיליקום ותה ירוק סודה עד הסוף. אופן ההכנה :
מרכיבים 40 מ"ל שוצ'ו יסמין ותה ירוק 20 מ"ל פדרו חימנז שרי כפית קטנה ריבת חלב 5 מ"ל חומצה מאלית 5%* אופן ההכנה : *חומצה מאלית
מרענן, חמצמץ, עשבי הכתישה של העשבים הירוקים מבטיחה משקה מרענן מאוד, הסלרי והמאצ'ה משאירים טעמי הומאמי עדינים מליחות עדינה שמדגישה את טעמי התה
מרכיבים 50 מ"ל הבס קול שוצ'ו מיץ מנדרינות טרי מהמקרר טימין טרי אופן ההכנה : מוזגים לכוס פלוט 50 מ"ל הבס קול שוצ'ו ומוסיפים מעל מיץ
אורנג' פלאם הייבול מרענן, אניסטי באופן מעודן המיץ הטרי משחק פה תפקיד קריטי, ואשכוליות וכוכבי אניס הם שילוב מורכב ומעניין, עם הסיומת חמוץ-מתוק של
בזיל וויט -סאקה קוקטייל קוקטייל ייחודי על בסיס גוזן וויט סאקה ובזיליקום קליל ומרענן התאמה מושלמת למטבח הים תיכוני וליקיץ מומלץ לצד אוכל מרכיבים:
מרכיבים 30 מ"ל גין 20 מ"ל יוזו או לימונצלו 10 מ"ל וורמוט 20 מ"ל לימון 15 מ"ל סירופ וניל 6 עלי בזיליקום בזיליקום לקישוט
קוקטייל טרופי עדין ומרענן עם חריפות קלה גוזן וויט סאקה , מחית פסיפלורה ליים ופלפל חריף מרכיבים 90 מ"ל גוזן וויט 30 מ"ל מחית פסיפלורה 30
מרכיבים ל 2 מנות ( קוקטייל זוגי ) : אשכולית אדומה ולמון גראס 2 כפות למון גראס קצוץ וכתוש 1 כף סוכר קנים 30 מל מיץ לימון 90 מ"ל כפות מיץ
שלושה אלמנטים לוקחים חלק בהכנת הסאקה- מים, אורז, שמרים. אך יותר מהכול הסאקה הוא תוצאה תהליך תסיסה של האורז. המים רכיבים כ-80% מהסאקה, לכן השימוש
ההיסטוריה של הסאקה הסאקה מזוהה עם התרבות היפנית כבר מתקופות עתיקות. במהלך השנים תרבות הסאקה התפתחה בכדי לשלב טכניקות ייצור מודרניות, אך הקונספט
על פי מה נקבעת איכות הסאקה? מחיר הסאקה מושפע מגורמים רבים אשר ישפיעו כמובן גם על טעמו של המשקה. בכתבה הבאה נלמד כיצד נקבע מחירו של הסאקה
מבוא לעולם הסאקה סדנאת ההכרות עם עולם האלכוהול היפני חברת ימה וקדמה מזמינה אתכם לסדנת השתלמות אשר תכלול 3 מפגשים של הכשרה ולימוד על
טוֹגִ'י סאקֶה מיוצר בקוּרַה (מבשלה): יש מאות כמו קוּרַה ביפן ממבשלות קטנות למפעלים גדולים בבעלות מחודשת. טוֹגִ'יזה שם של המבשלה המרכזית של
חימום בסיר שלב א נמלא את קנקן החרס בכ 90% מתוכלת הקנקן ונעטוף את הקנקן בניילון נצמד. שלב ב מלאו את הסיר
מהו הסאקה? הסאקֶה היפני הידועה 'כניהונשו' או ביפנית 日本酒 פירוש שתי האותיות הראשונות הוא יפן, והאות השלישית זה סימן גנרי למשקאות אלכוהוליים.
השף אבי קונפורטי מלמד אותנו כיצד להכין את המנה האהובה ביותר על שגרירות יפן היביסקוס סאקה סלמון, אשר נבחרה לייצג את צפרה כאחת מהמסעדות היחידות
תיאור הקוקטייל חמצמץ, מורכב ואגוזי שיבולת שועל קלויה מעניקה טעמי פופקורן למשקה,בשילוב עם השמן סומסום האיזון מרמז על ניואנסים אסייתיים עם אשלייה
תיאור הקוקטיל קרמי, עשיר, מתקתק וקינוחי השילוב בין העשביות של התה הירוק, הפירות המיובשים של השרי והקרמיות מריבת החלב יוצרים קינוח שאינו סתם מתוק,
איך מכינים סאקה? שלושה אלמנטים לוקחים חלק בהכנת הסאקה: מים, אורז, שמרים. אך יותר מהכול הסאקה הוא תוצאה תהליך תסיסה של האורז. המים רכיבים כ-80%
הועניב היושבב שערש שמחויט - שלושע ותלברו חשלו שעותלשך וחאית נובש ערששף. זותה מנק הבקיץ אפאח דלאמת יבש, כאנה ניצאחו נמרגי שהכים תוק, הדש שנרא
ליקר תה יסמין, שוצו, העומד ברוח ולמון גראס משתלבים לתה יפני קר ומרענן מושלם לצד אוכל ומהות ראשונות חומרים 120 תה יסמין 45 שוצו העומד ברוח 10 מיץ