הוראות הפעלה למכנות קרח לקקגורי של חברת SWAN

מדריך עבודה עם מכונת הקרח של SWAN והכנת קרח מושלם לקקגורי קינוח קרח יפני

 

  • לפני השימוש יש להוריד את הסכין למצב 0 המצב הנמוך ביותר
  • פותחים את המכסה ומכניסים את גוש הקרח
  • ממקמים את קובית הקרח במרכז המכונה
  • מורידים את גלגל השיניים לכיוון הקרח  ומהדקים הייטב
  • סוגרים את מכסה הבטיחות ומפעילים את מכונת הקרח
  • נותנים לקרח להסתובב כמו סביבון כך שאין חיתוך בכלל ומוודאים שהקרח ממוקם במרכז במידה ולא חוזרים על סעיפים 3-6
  • לאט לאט מרימים את הסכין כלפי מעלה עד ששומעים את רעש החיכוך עם קובית הקרח אך עדיין לא מגולף הקרח
  • מסובבים בצורה עדינה את הסכין כלפי מעלה עד שהקרח מתחיל לפול בצורה של נוצות אנחנו רוצים לחתוך את הקרח הכי דק שאפשר !!  על מנת לקבל את התוצאה הטובה ביותר
  • במידה והקרח יורד מהר מדי סימן שהחיתוך גס מדי ויש להוריד את הסכין כלפי מטה
  • שימו לב המפתח לקקגורי טוב הוא קרח גרוס דק דק דק כמו נוצה שנחתך בצורה איטית 

הוראות הכנה:

  1. חותכים את הקרח הגרוס בצורת נוצה לקערה בצורה סיבובית מבחוץ לפנים עד להיווצרות הר של שלג
  2.  מהדקים מעט את ההר לצורה כדורית על מנת שנוכל למזוגג את הסירופים והקרח לא ימס  –
  3. שימו לב לא להדק יתר מדי  ולדחוס את הקרח הוא צריך להיות אוורירי ויפה ובצורה של כדור שלג
  4. מוסיפים מעל את הסירופים על פי הטעם
  5. מוסיפים את התוספות ומגישים
  • הקרח אוורירי ויפה ומקבל צורה של הר של כדור שלג ונותן תחושה של קינוח מהרי הפיגי 
  • ניתן לעשות קרח בסגנון קיוטו ולאחר שמוסיפים את הרטבים להוסיף שוב קרח ולייצר שכבות של קקגורי