שישה סוגי אינארי סושי

הוראות הכנה:

מוסיפים חומץ אורז וסוכר לאורז לסושי שבושל ומערבבים.

מוסיפים פוריקקה (שבבי וואסאבי) ומערבבים.

לתוספות:

1. מרוקנים לוף מפחית וחותכים לקוביות.

2. מערבבים שתי ביצים ומכינים ביצה מקושקשת.

3. מערבבים טונה מקופסת שימורים עם מיונז.

4. מכינים מחית אבוקדו עם לימון ומעט מלח.

5. לוקחים רצועות דקות של בשר ומשרים חמש דקות במרינדת סויה, מלח ואבקת שום. מטגנים ומוסיפים מעט סאקה. מערבבים כדי למנוע מהבשר להדבק למחבת.

6. קוצצים בצל ירוק

ממלאים כיסוני טופו ב-25 גרם מהאורז לכיסון.

מוסיפים על כל אחד מהם תוספת אחרת.

בתיאבון!