מוקפץ על בסיס חומץ אורז

מרכיבים:

בשר לבחירה פרוס דק 130 גרם
ברדוק 130 גרם
גזר 60 גרם
פרילה (גרוס דק) 8-10 חתיכות
1 כף שמן סלט

לתיבול משולב
חומץ פוג'י אורז טהור 1 כף
2 כפות רוטב סויה
סאקה 2 כפות

הוראות הכנה:

1. מגרדים את העור מהברדוק, חותכים לפרוסות אלכסוניות בעובי 1 מ"מ, משרים במי חומץ להסרת חלאות ומסננים במסננת.
2. חותכים את הגזר לרצועות בעובי 2-3 מ"מ.
חותכים את הבשר לגדלים מתאימים.
3. מחממים שמן סלט במחבת, מוסיפים את הבשר, ברדוק וגזר ומטגנים על אש גבוהה.
4. כשהאש כ-8 דקות מוסיפים את התיבול ומרתיחים אותו.
5. מגישים בקערה ומעליהם עלי פרילה מגוררים.