קציצות סויה מנצ'י-קטסו

מרכיבים להכנת המנה-

* בשר סויה טחון 100 גרם
* שמן זית 2 כפות
*מלח 1/2 כפית
*פלפל שחור 1/2 כפית
*קורט אגוז מוסקט
* פלפל צ'ילי
* בצל 50 גרם
* תפוחי אדמה 90 גרם
* ג'ינג'ר חצי שורש
*אגוזי קשיו 30 גרם
* עמילן תירס 1 כף.
* WAPANKO
מלח

איך מכינים?

1 מכינים בשר סויה לפי ההוראות שעל גבי אריזת המוצר. לשטוף היטב כדי להסיר ריח ולייבש
2 מוסיפים שמן זית למחבת ומטגנים
3 מוסיפים את כל התבלינים מהרשימה ומטגנים 5 דקות
4 טוחנים קלות בצל, תפוחי אדמה, ג'ינג'ר, אגוזי קשיו, עמילן תירס ומלח בעזרת מעבד מזון.
5 מעבירים את שלב 4 לקערה ומחלקים ל-8 חלקים שווים. יוצרים צורה אליפסה.
6 מערבבים WAPANKO ומלח בצד ומצפים את הקציצות אם רוצים טעם יותר עמוק מטגנים לפני כן WAPANKO עם שמן זית ומלח.
7 מצפים עם WAPANKO כדי לכסות קציצות בעלות צורה יציבה. מטגנים כל צד בשמן עמוק למשך 5 דקות.