השף היפני מאסקי סוגיסקי מלמד איך להכין "סשימי סלמון ויילו טייל"

השף היפני  מאסקי סוגיסקי מלמד איך להכין "סשימי סלמון ויילו טייל"

מנת הדגל של שגרירות יפן שנבחרה לייצג את מסעדת דיינינגס היוקרתית

שמי מאסקי סוגיסאקי ואני הבעלים של מסעדת דיינינגס

הקונספט של מסעדת דיינינגס הוא לתרגם את המטבח היפני המסורתי אל הסגנון האירופאי המודרני

שם המנה :

"סלמון וילו טייל סשימי מוזאייק"

המרכיבים הם:

  • דג סלמון
  • דג "סריול זנב צהוב" שמגיע מיפן
  • מיץ יוזו טרי
  • מכית יוזו קושו

 

אני בחרתי את המנה הזו מפני שהיא מנה קלה קיצית ומאוד מרעננת על בסיס יוזו

המנה הזו מוגשת עם סאקאמי גונמאי דאיגינגו

הסאקה יתאים בצורה מושלמת למנה הזו