פוקי דג עם אורז קושיקארי

מרכיבים:

  • סשימי טונה 100 גרם
  •  סלמון סשימי 100 גרם
  • ½ אבוקדו
  • רוטב סויה קוג׳י – 2 כפות
  • דאי דאי  – 1 כף
  • אורז – 1 כוס
  • אצות נורי לקישוט

 

הוראות הכנה:.

מבשלים אורז לבן בסיר אורז  חשמלי ( למתכון יש להיכנס לקישור הבא " איך להכין אורז יפני" )

  1. חותכים טונה, סלמון ואבוקדו לקוביות.
  2. שמים את הכל בקערה,
  3. מתבלים עם  הקוגי סויה והדאי דאי
  4. מחלקים את האורז ל 2 קערות ומעליהם מניחים את התערובת הדגים
  5.  לבסוף יש להוסיף טעם אוממי ע"י הוספת אצות חתוכות לרצועות