TARO – סאקה יוזו עם משמש ותימין. חמוץ, מרענן, מנצח.

 

TARO

שילוב מרתק של ליקר יוזו ליקר היביס קול משמש ותימין.

קוקטייל חמוץ, מרענן, ומורכב שמשלב בין יפן לישראל

מרכיבים

אופן ההכנה:

  •  שורפים את הרוזמרין ומכסים בכוס הפוכה
  • לאחר כ 60 שניות הופכים את הכוס ומקררים ים קוביות קרח
  • מוזגים 45 מ"ל  היביסקול
  • מוזגים 15 מ"ל  ליקר יוזו סאקה
  • מוסיפים את יתר המרכיבים עם קרח ומשקשקים
  • מסננים סינון כפול ומקשטים עם שני עלי רוזמרין

 

סירופ משמש קפוא

לשפוך למחבת כוס סוכר וכוס מים להוסיף 5 משמשים חתוכים דק

להוסיף ענף טימין להביא לרתיחה לקרר ולסנן

ניתן לשמור עד 3 שבועות