איך להכין חמוצים יפנים בסגנון שגוהצי How to Make Sagohachi Pickles

איך להכין חמוצים יפנים בסגנו שגוהצי How to Make Sagohachi Pickles

חמוצים בקוג'י

כולנו אוהבים חמוצים אבל אין על החמוצים היפנים המקוריים!

היום תלמדו איך להכין חמוצים יפנים בסגנון דרום יפן.

חמוצים יפנים נכבשים ע"י קוגי.

מרכיבים:

  • 400 גרם קוג'י שגוהצי לחמוצים
  • מים
  • ירקות  – גזר, לפת, מלפפון, חצילים, וכל ירק שתרצו
  • שקית וואקום / קופסאת פלסטיק

הוראות הכנה:

לפתוח את הקוג'י לתוך קופסה/ שקית ואקום

להוסיף מים ולערבב.

אין צורך בתיבול נוסף.

קלפו וחתכו את הירקות.

לשים את הירקות בתוך הקוג'י ולכסות את הירקות עם הקוג'י.

להשאיר במקרר למשך חצי יום.

לשטוף את הקוג'י מהירקות.

לחתוך את הירקות לגודל הרצוי.

 

ניתן לעשות שימוש חוזר לחמוצים נוספים. אם הקו'גי הופך למיימי מדי, ניתן להוסיף עוד קוג'י.

 

בתיאבון!!

איך להכין חמוצים יפנים בסגנו שגוהצי How to Make Sagohachi Pickles