קארי אטריות חמות עם חצילים ובמיה

קארי אטריות חמות עם חצילים ובמיה
אטריות חמימות שיורדות בצורה חלקה עם ירקות קיץ ותבליני קארי

מצרכים (ל-2 אנשים)
* אטריות אודון
* 200 גרם (1 חבילות)
* שמן זית
* 1 חציל
* 1 במיה
* ¼ בצל
* ⅛ ג'ינג'ר מגורר
* עוף טחון – 200 גרם
* שמן – 2 כפות
* חופן עלי מיזונה ( אפשר להחליף בעלי בייבי )
* אבקת קארי- 1/2 כף
* קטשופ- 1 כף
* רוטב סויה קוג'י – 1 כף
* ציר מרק קונסומה

סוכר- 1 כפית
מים- 60 סמ"ק

איך להכין?
1 חותכים את החציל לקוביות בגודל 1.5 ס"מ, מפזרים מעט מלח , ומנגבים לחות.

2 מסירים את המצח מהבמיה וחותכים אותה לחתיכות ברוחב 5 מ"מ. חותכים את הבצל לקוביות בגודל 1 ס"מ.

3 מחממים שמן במחבת, מוסיפים את הבצל, החציל והג'ינג'ר המגורר ומטגנים.

4. כשהחציל שחום מוסיפים את העוף הטחון ומטגנים תוך כדי שחרור בעזרת מרית עץ עד להשחמה.

5. מוסיפים אבקת קארי קטשופ רוטב סויה קוג'י ציר מרק קונסומה ובמיה ונותנים לזה להתבשל עד שהטעם נספג.

6 מרתיחים את האטריות בהרבה מים רותחים במשך 3 עד 4 דקות, מסננים, שוטפים במים, וכשמתקרר מסננים את האטריות ומזלפים שמן זית.

7 מניחים את האטריות בקערה, מוסיפים את המיזונה חתוכה ברוחב של 4 ס"מ ואת הקארי משלב 5, ויש לכם מנה מושלמת.