טרטר טונה וסלמון

השף  יאמה סאן  מלמד איך להכין "טרטר טונה וסלמון"

מנת החודש של מסעדת TYO היוקרתית

רכיבים:

  • מלפפון
  • דג טונה
  • דג סלמון
  • טוביקו
  • טקוואן
  • איקורה
  • גבינת שמנת
  • ממרח אצות ים
  • אבוקדו
  • סויה – הוראיה – קוג'י

אופן ההכנה:

  • מקלפים את הקליפה של המלפפון
  • חותכים דג טונה ודג סלמון
  • מניחים על קליפת המלפפון את הטונה והסלמון מעורבבים עם טוביקו וטקוואן
  • מוסיפים איקורה + ממרח אצות ים + אבוקדו + גבינת שמנת
  • מזלפים קוג'י סויה מעל הכל
  • ומגישים לצד ניגורי סאקה – קיקוסוי השלג המושלם

מקלפים את הקליפה של המלפפון

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

חותכים דג טונה ודג סלמון

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

מניחים על קליפת המלפפון את הטונה והסלמון מעורבבים עם טוביקו וטקוואן

מוסיפים איקורה + ממרח אצות ים + אבוקדו + גבינת שמנת

מזלפים קוג'י סויה מעל הכל

מגישים לצד ניגורי סאקה – קיקוסוי השלג המושלם

ועכשיו כל שנשאר זה להתענג על המנה