מגוון מתכונים מהמטבח היפני מכל סוגי המטבח של יפן
קוקטייל חמוץ מתוק ומרענן עם ארומות של מנטה יפנית, אורז, ליים ועקציצות קלה מרכיבים: הייהאצ'ירו שוצ'ו WA GIN Beni Kikosoi סויה שקופה משחת וואסבי
קרא עוד
קוקטייל וויסקי חמצמץ בסגנון יפני עם נגיעות של אומשו ווניל מרכיבים: קיוטו וויסקי סגול וויסקי Kinuura מירין אומשו תערובת לימון+דאידאי+יוזו סירופ
משקה קיץ מרענן עם אבטיח טרי, ג'ינג'ר ועשב לימון מרכיבים: קיוטו קוקו-אובי וויסקי מיץ אבטיח סירופ למון גראס מיץ לימון בירה ג'ינג'ר הוראות הכנה:
קוקטייל בעל אחוז אלכוהול נמוך המחזיק יחד טעמים תואמים של מאצ'ה, וניל, קוקוס ואורז ותחושה עשירה בפה מרכיבים: Tamanohikari Sasanigori Wa Vodka
מרטיני בסגנון יפני. האלכוהול מקדימה, אבל עם הרבה מורכבות, ניחוחות אומאמי ורבדים של שומשום, אומה, אורז וצ'ילי. מרכיבים: קיוטו ג'ין סאקה Dasai 45
קוקטייל קליל, מתוק וחמוץ עם טעמי ג'ינג'ר ויוזו ונגיעה של ניחוחות מלוחים/אומאמיים מהמיסו הלבן. מרכיבים: וויסקי Kinurra Blended מיץ לימון סירופ
מרכיבים: 7 כפות קיוטו שירודשי 1 חבילה דאשי אדום 1 ליטר מים 1/4 כרוב סיני (חתוך לחתיכות של 5 ס"מ) 1/4 גזר (חתוך לרצועות) פטריות 150 גרם טופו
מרכיבים: 1 חבילה אבקת דאשי ירוק חצי תפוח אדמה 600 מ"ל מים 2 גרם מלח קמצוץ פלפל שחור שמן זית לפי העדפה אופן ההכנה: לגרד את תפוח האדמה להוסיף
מרכיבים: 2 חבילות דאשי צהוב 250 גרם צנון לבן יפני 40 גרם גזר חצי טופו מטוגן 120 גרם משקעי סאקה 800 סמ"ק מים 2 גרם מלח 1 כף רוטב סויה
מרכיבים: צנון לבן יפני 1 חבילה דאשי זהב 50 גרם גזר 200 גרם כף מיונז כף חומץ 1/2 כפית מלח הוראות הכנה: 1. קולפים את הדייקון והגזר וחותכים אותם
מרכיבים: לרוטב: 4 כפות חומץ לא מתובל 2 כפות סוכר 1/2 כפית מלח 1/2 כפית רוטב סויה לסלט: 2 מלפפונים (300 גרם) כפית מלח כף אצות וואקמה חתוכות
מרכיבים ל-2 מנות: 10 גרם אצות וואקמה חתוכות מסנריקו 150 גרם טופו משי קמצוץ מלח קמצוץ סוכר הוראות הכנה: משרים את אצות הוואקמה במים במשך 10 דקות
מרכיבים: 10 גרם אצות וואקמה חתוכות מסנריקו טונה בפחית הוראות הכנה: להשרות את האצות במים כ-10 דקות לערבב עם הטונה
מרכיבים: אטריות וואקמה חתוכות מסנריקו אטריות סובה התוספות האהובות עליכם מרק דאשי הוראות הכנה: מכינים את האטריות לפי הוראות היצרן משרים את האצות
מרכיבים: 10 גרם אצות וואקמה חתוכות מסנריקו בצל ירוק כף מיסו כף חומץ כפית סוכר קמצוץ מלח הוראות הכנה: להשרות את האצות במים כעשר דקות לחתוך את הבצל
מרכיבים: 10 גרם אצות וואקמה חתוכות מסנריקו בצל כף שמן שומשום כף רוטב סויה סשימי טונה שומשום לבן אופן ההכנה: משרים את האצות 10 דקות במים אח"כ
מרכיבים: 10 גרם אצות וואקמה חתוכות מסנריקו 3 ביצים עגבנייה כף חמאה כף רוטב סויה הוראות הכנה: להשרות את אצות הוואקמה כ-15 דקות במים כדי שיתרככו
מרכיבים: קורט אצות וואקמה חתוכות מסנריקו פחית שימורי במבו שוט/ פחית שימורי לבבות דקל 1 כף רוטב למרק אודון ½ כפית סאקה לבישול הוראות הכנה: ①
מרכיבים ל-2 מנות: קורט אצות וואקמה חתוכות מסנריקו כוס אורז 15 גרם ארטישוק ירושלמי מבושל 5 גרם חמאה מעט גרגיר דאשי הוראות הכנה: ① משרים
מרכיבים: אצות וואקמה חתוכות מסנריקו מיסו מרק דאשי התוספות האהובות עליכם אופן ההכנה: הוסיפו את התוספות האהובות עליכם למרק הדאשי ממיסים את המיסו
מרכיבים: בשביל התחתית: ספריי בישול נון-סטיק כ-20 ביסקוויטים/ עוגיות ג'ינג'ר חתוכים לחתיכות (בערך 2 כוסות) 4 כפות חמאה ללא מלח מומסת 1/8 כפית מלח
מרכיבים: עבור הבסיס: 1 ½ כוסות פירורי ביסקוויט 1/3 כוס חמאה מומסת ללא מלח 2 כפות סוכר מגורען עבור המילוי: 3 חבילות גבינת שמנת מרוככת 1 כוס
מרכיבים: חבילת אטריות אודון 3 שיני שום קצוצות 1 כוס שמנת מתוקה 1 כף שמן צ'ילי 1 כף סוכר מלח אם צריך 2 פרוסות גבינת ג'דר 1/4 כוס גבינת מוצרלה
מרכיבים: 200 גרם ספגטי מחיטה מלאה 2 כפות שמן זית כתית מעולה 200 גרם פטריות שיטאקי טריות פרוסות (בערך 5 כוסות) 2 כפות מיסו לבן 1/4 כוס חמאה ללא
מרכיבים: 2 פילה סלמון (60 גרם כל אחד) 1 גרם מלח קמצוץ פלפל 10 גבינת גאודה מגורדת ⅓ כף שומשום שחור 4 פלפלי שישיטו ⅓ כף רוטב סויה ⅓ כף מירין ⅓ כף
מרכיבים: 4 כפות גומא (טחינה יפנית) 2 כפות מים 1 כף סוכר 1 1/2 כף חומץ יין אורז 1 כף שמן צמחי 1 כף רוטב סויה 2 כפיות שומשום קלוי 1/2 כף שמן שומשום
מרכיבים: 1/4 כוס מיסו (עדיף מיסו לבן) 1/4 כוס חרדל מוכן 3 כפות דבש או 3 כפות סירופ אגבה 1 כף חומץ תפוחים או 1 כף חומץ יין אורז איך מכינים?
מרכיבים: בצל מתוק 75 גרם (מגורר, עם מיץ) 3 שיני שום 1/8 כפית ג'ינג'ר (מגורר) 1/4 כפית גוצ'וג'אנג (משחת צ'ילי קוריאנית) 1/4 כוס רוטב סויה 2 כפות
מרכיבים לשיפודים: 9 בצלים ירוקים חצי קילו ירכי עוף ללא עצמות וללא עור (בטמפרטורת החדר) שמן ניטרלי togarashi shichimi (שבעת תבלינים יפניים)
מרכיבים: אצות וואקמה סנריקו אטריות סובה המרכיבים האהובים עליך מרק דאשי אופן ההכנה: בשלו אטריות סובה הוסיפו את אצות הוואקמה והתוספות
רכיבים: אצות חתוכות של Sanriku, התוספות האהובות עליכם, מיסו, מרק דאשי הוסיפו את המרכיבים האהובים עליכם למרק הדשי ממיסים את המיסו, ולבסוף הוסיפו
מרכיבים: 3 כוסות אורז כל כוס 180 גרם 540 גרם אורז קושיהיקארי מים – 540 מ"ל מים קרים הוראות הכנה: יש לפתוח את האורז לקערה גדולה למלא
מרכיבים: 4 מאפינס אנגליים, חצי 8 ביצים, טריות במיוחד 250 גרם פורל מעושן או סלמון מעושן כמה שפים, חתוכים לקישוט יוזו הולנדייז 3 חלמונים 1 1/2
מרכיבים: 3 כפות (42.5 גרם) חמאה ללא מלח ¼ כוס (25 גרם) סוכר מגורען ⅛ כפית מלח ים ביצה 1 גדולה 2 חלמונים ¼ כוס (60 מ"ל) מיץ יוזו 1-2 כפיות
מרכיבים: חתיכת חזה עוף אטריות ראמן (טריות, בסביבות 180 גרם לאדם) נורי (חתוך לחתיכות בגודל 10 ס"מ על 5 ס"מ) 2 ביצים 60 מ"ל סאקה 100
מרכיבים: 200 גרם בס ים (קליפתו פרוס דק) 1 מיץ ליים (וקליפה) 10 מ"ל שמן שומשום 15 מ"ל מיץ יוזו 1 כפית. שומשום (שחור ולבן) 25 מ"ל
הוראות הכנה: מוסיפים חומץ אורז וסוכר לאורז לסושי שבושל ומערבבים. מוסיפים פוריקקה (שבבי וואסאבי) ומערבבים. לתוספות: 1. מרוקנים לוף מפחית וחותכים
רכיבים ל-10 יחידות אינארי: 10 כיסוני טופו 100 מ"ל מים 35 גרם סוכר 2 מקלות קפה נמס (כ-4 גרם נס קפה) חופן אגוזים 300 גרם אורז לסושי מאודה.
מרכיבים: ½ כפית סוכר כפית ג'ינג'ר קלוף מגורר דק 2 כפות חומץ אורז לא מתובל, מחולק 2 מלפפונים פרסיים, פרוסים דק מלח כשר 3 חתיכות בצל ירוק 1 כף רוטב
מרכיבים: תרד (בערך 1 צרור), קצוץ 3 קומבו מיובש בגודל 6×4 אינץ' 6 כוסות ציר עוף תוצרת בית או קנייה בחנות דל נתרן 1 כוס פתיתי בוניטו 2 כפות
מרכיבים: אורז לבן 150 גרם. מירין חם 5 cc. מים לפי הצורך. הוראות הכנה: שלב 1: שוטפים את האורז במים. שלב 2: מוסיפים מירין ומים ומבשלים. זמן הכנה:
מרכיבים: חזה עוף 400 גרם. מירין 2 כפות רוטב סויה 2 כפות. סוכר כף אחת. הוראות הכנה: שלב 1: מטגנים את שני הצדדים של חזה העוף במחבת. שלב 2: מערבבים
מרכיבים: 3 כוסות אורז 4 יריעות אצות קלויות חומץ מעורב לסושי חומץ אורז איו ג׳וזו 70 cc 2 ו-1/2 כפות סוכר 2 כפיות מלח 4 עד 5 פטריות שיטאקי מיובשות
מרכיבים: חזה עוף (כ-250 גרם) כמות מתאימה של מלח כמות מתאימה של סאקה בצל ירוק 7 ס"מ תיבול משולב פוג'י אורז חום חומץ שחור או אורז טהור חומץ
מרכיבים: בשר לבחירה פרוס דק 130 גרם ברדוק 130 גרם גזר 60 גרם פרילה (גרוס דק) 8-10 חתיכות 1 כף שמן סלט לתיבול משולב חומץ פוג'י אורז טהור 1 כף 2
מרכיבים: צנון 250 גרם גזר 50 גרם 1 חתיכת יוזו 1 כפית מלח מרכיבים לחומץ מעורב: חומץ פוג'י אורז טהור 1 ו-1/2 כף 2 כפות סוכר 1/3 כפית מלח הוראות
הוראות הכנה: ממלאים את כיסוני הטופו ב-30 גרם אורז לסושי מוכן לכל כיסון. לאחר מכן מקפלים את השוליים של הכיסונים. חותכים אבוקדו לקוביות, שמים בקערה
מצרכים: חבילת אינארי סקין – כיסוני טופו 320 גרם אורז סושי מבושל 2 כפות חומץ לסושי סלט אצות הוראות הכנה: לשפוך את חומץ הסושי על האורז המוכן
רכיבים: A שומשום לבן 20 גרם A אגוזי קשיו 10 גרם A אגוזי מלך 10 גרם B שוקולד לבן 200 גרם B קרם ערמונים 200 גרם B שמנת פרש 50 cc B משחת שומשום
רכיבים: בצל ארוך 1/4 חתיכה ג'ינג'ר 10 גרם משחת שומשום עשירה וריחנית לבנה 2 כפות חומץ 2 כפות A רוטב סויה 1.5 כף סוכר 1/2 כף A קצת פלפל צ'ילי טופו
רכיבים: עגבנייה 2 יח׳ 3 יח׳ בצל ירוק ברוקולי 1/2 משחת שומשום לבנה בעלת גוף מלא וריחנית 1 כף שמן שומשום טאיקו 1 כף רוטב סויה קליל 1 כף חומץ 1 כף
רכיבים: צלי בקר 400 גרם (אייצ'בון וכו') מלח 1 כפית סוכר 1 כפית פלפל 1/2 כפית בצל 1/2 חתיכה שמן שומשום טאיקו 2 כפות B רוטב סויה 100 מ"ל B
מתכון לטראפלס ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב. מרכיבים 1/2 כוס שקדים קלויים 1/4 כוס דבש (ניתן להשתמש באגבה למתכון טבעוני) 8 תמרים ללא גלעינים 2 כפות
המצרכים (ל-2 אנשים) סינטה בקר 100 גרם רוטב סויה כף סאקה כף עמילן תפוחי אדמה כפית פלפל שחור כפית 3 פלפלים ירוקים B כף רוטב סויה B 1/2 כפית סוכר B
מצרכים (ל-4 אנשים) 4 פלפלים (140 גרם) 1/2 חתיכת ג'ינג'ר (10 גרם) 5 עלי שיסו (5 גרם) שמן שומשום טהור דחוס פה כהה 1 כף 1/2 כף סוכר 3 כפות מיסו
מצרכים (ל-4 אנשים) בצל ירוק ארוך 10 ס"מ חתיכה אחת של ג'ינג'ר (10 גרם) שן שום (10 גרם) 200 גרם (שקית אחת) של נבטי שעועית 1 מלפפון שמן שומשום
כופתאות מלפפון ועוף רכיבים: מלפפון שניים מלח 1 כפית A רוטב סויה קוג׳י 1 כף A חומץ 1/2 כף A חנות שמן שומשום שמן צ'ילי 1 כפית A שומשום קלוי לבן
סלמון אבוקדו פוקי בול רכיבים: 180 גרם אורז סושי אקיטה קומצי 3 כפות חומץ אורז איו גוזו 1 כפית סוכר 0.5 כפית מלח דק 30 מ״ל סירופ מייפל 1 כפית שמן
סלט מלפפונים קייצי וקליל להכנה מה צריך? 2-3 מלפפונים 2 כפות מים כפית מלח 2 כפות חומץ אורז 2 כפות רוטב סויה כף סוכר שומשום לקישוט איך מכינים?
עוף מטוגן בסגנון אסייתי מרכיבים: 2 חזה עוף 2 שיני שום טחונות 1 כף ג'ינג'ר טחון 2 כפות רוטב סויה 2 כפות סאקה 1 כף שמן שומשום קלוי 1 כפית סוכר מלח
רוטב הסויה הטוב בעולם! הוראיה קוגי׳ סויה שילוב של מאלט, אורז מתוק, ורוטב סויה מלוח. מאלט האורז מופק בשיטה המסורתית אשר הוטמעה בהוראיה לפני יותר
קדירת מיסו וקימצ'י- מרק מלא בטעמים של מיסו ודאשי מפטריות השיטאקה של חנה דונקו מנה צמחונית ונפלאה לארוחה חגיגית. מרכיבים: 2.5 כפות קימצ'י 1 כף
ושוקולד, המשחה היפנית המסורתית משתלבת בצורה מצויינת עם המון מרכיבים שלא נראים תמיד מתאימים. אז הבאנו לכם מתכון לעוגיות מיסו ושוקולד טעימות
רכיבים: 1 שקית נמה קוג'י (300 גרם) 75 גרם מלח 375 מ"ל מים חמים (50 מעלות צלזיוס) הוראות הכנה: לחמם מים עד שעוברים את ה-40 מעלות. להוסיף את
מרכיבים: *ירכי עוף (כולל עור) 500 גרם *מלח *פלפל לבן *ג'ינג'ר מגורר 1/2 כפית. *עמילן תירס 1/4 כוס *ביצה אחת *1 כוס WAPANKO *אבקת שום 1/2 כפית.
מרכיבים: פירות ים / דגים חיים שרימפס
אורזצ2 כוסות חומץ סושי 4-5 כפות. סלמון 130 גרם חסה 2 עלים אבוקדו 1/2 מלפפון 1 אצות בגריל 2 דפים מיונז רצועות מוצרלה WAPANKO 1 כוס איך מכינים?
מרכיבים להכנת המנה- * בשר סויה טחון 100 גרם * שמן זית 2 כפות *מלח 1/2 כפית *פלפל שחור 1/2 כפית *קורט אגוז מוסקט * פלפל צ'ילי * בצל 50 גרם * תפוחי
מרכיבים: אורז חום מונבט של אקיטהקומאצי מים – הוראות הכנה: אין צורך לשותף את האורז החום לא צריך להשרות את האורז החום יש שמור על ייחס נכון
קארי אטריות חמות עם חצילים ובמיה אטריות חמימות שיורדות בצורה חלקה עם ירקות קיץ ותבליני קארי מצרכים (ל-2 אנשים) * אטריות אודון * 200 גרם (1
מנת "צוקמן" tsukemen יפנית | מתובלת וטעימה במיוחד [מרכיבים] (2 מנות) אטריות אודון 200 גרם ( 1 חבילה ) מלפפון אחד נבטי שעועית 1/2
ארוחה יפנית מסורתית- אודון ובקר הרכיבים שניתן לרכוש מהאתר לצורך הכנת המתכון- [מרכיבים] (2 מנות) אטריות אודון 200 גרם בשר טחון 150 גרם בוק צ'וי 2
אודון כארוחת בוקר יפנית קערת אודון בהשראת מנות האטריות העדינות המוגשות לעתים קרובות כארוחה הראשונה של היום ביפן. מרק קל ומלוח של דאשי, רוטב סויה
מרכיבים: סשימי טונה 100 גרם סלמון סשימי 100 גרם ½ אבוקדו רוטב סויה קוג׳י – 2 כפות דאי דאי – 1 כף אורז – 1 כוס אצות נורי לקישוט הוראות
מרכיבים * 360 מ״ל אורז * 50 גרם שורשי לוטוס * 50 גרם גזר * 1 אבורה ( ירק שורש אחר ) * 4 פטריות שיטאקי מושרות וסחותות *חצי גוש של קוניאקו 400
★ חומר (לאדם אחד) אורז – 250 גרם מיסו – 1 כף סוכר – 1/2 כף מירין – 1/2 כף שמן שומשום – 1 כפית שומשום קלוי לקישוט ★
מרכיבים (ל-300 גרם) 300 גרם אורז 400 מ"ל מים לשלב עם ציר לאחר רתיחה מרכיבים פולקע. 200 גרם שיטאקי מיובש (פטריות) 3 יח' גזר 1/2 1/2 קוניאקו
מרכיבים: 100 גרם תרד 1 בצל 2 סרדינים מיובשים 1 כף שמן שומשום 1 כף שום מגורר 1/2 כפית שמן סויה 200 גרם גרגירי סויה (בשר טחון טבעוני) 2 כפות סוכר
מצרכים- רבע כרוב חתוך לרצועות 200 גרם סינטה חתוכה לרצועות דקות 1 כוס אורז 1 בצל קטן 1 כף שמן שומשום 2 כפות סוכר 2 כפות רוטב סויה 2 חלמונים
איך לבשל את אטריות האודון 1) הביאו מים לרתיחה ליטר מים אחד על כל 80-100 גרם אודון המתינו עד שהמים ירתחו 2) לאחר שהמים רתחו הוסיפו את אטריות
מרכיבים : 120 גרם טונה 1/2 חתיכת אבוקדו שמן שומשום בקלייה כהה 2 כפות רוטב סויה קוג'י 1 כף נון קוקונה סאקורה מירין 1 כף דאובנג'יאנג (ממרח
הווסאבי הוא צמח ממשפחת המצליבים, מכונה גם "חזרת יפנית" ונמצא בשימוש נרחב במטבח היפני. הצמח כולו ניתן לאכילה, מהגזע ועד הגבעולים, העלים
חמוצים בקוג'י כולנו אוהבים חמוצים אבל אין על החמוצים היפנים המקוריים! היום תלמדו איך להכין חמוצים יפנים בסגנון דרום יפן. חמוצים יפנים נכבשים
כולם מדברים על מאצה לאטה, אך על מנת שנוכל ליהנות מהמשקה המופלא נצטרך ללמוד כיצד להכין את המשקה כהלכתו. כמו בכל דבר יפני, דיוק יוביל לשלמות.
עוף ואורז צלויים ברוטב מיסו – מתכון מתוך הבלוג אוכל וזנזוני מוח אורז ½1 כוסות אורז שטוף ומיובש ½ כפית מלח ½2 כוסות מים הכנת תיבול האורז
סשימי דג ים – מתכון באדיבות שף רון יוחננוב מצרכים: כ-500 גרם דג נא עגבניות שרי בצבעים צילי חריף צנונית מיקרו עלים / כוסברה מלפפון אפשר גם
מתכון לקדירת שוקי עוף פיוז'ן, של נורית פלד מהבלוג "טעמיים כי טוב" מנה המשלבת מזרח ומערב – יש בה מיפן ומאיטליה. מרכיבים: 16 שוקי
מרמלדת מיסו/ מתכון באדיבות אלעד אלבי מרכיבים: 2 כפות ריבת תפוז מרירה או כמות שווה של קליפת תפוז טחונה עם סוכר 1/4 כפית מיץ יוזו 100% טהור 1/2 כוס
קערית יוגורט מאצ'ה ואוכמניות מרכיבים: 1/2 כוס יוגורט יווני 2 כפות אבקת מאצ'ה 1/4 כוס אוכמניות כחולות קורט זרעי צ'ויה ופשתן. זרזיף דבש מקומי
מרכיבים: 1 ליטר חלב 200 גרם שוקולד מריר 70 אחוזי קקאו (אם אין אז גם פחות יהיה טוב) . 4 כפות שוקולית לאפייה 7 כפות קורנפלור גדושות בלולות בכוס מים
פונזו הוא רוטב יפני פופולארי, שמתמזג נהדר עם דגים נאים בעיקר. איך מכינים רוטב פונזו? פשוט למדי! לוקחים: 70 גרם מירין 10 גרם סאקה (ניתן למצוא
חברת ימה וקדמה והשף בועז צאירי יצאו לחוויה משותפת של בישול ויצירה. והפעם השף בועז צאירי מלמד אותנו כיצד להכין מחית מיסו ביתי. מרכיבים 400
טופו רך עם בצל ירוק שום וקוגי סויה מרכיבים 150 גרם טופו רך שן שום בצל ירוק שמן צמחי הוריה קוגי סויה הוראות הכנה מקלפים את השום, פורסים דק
מרכיבים 370 גרם ירכי עוף 30 מ"ל הוראיה קוג'י סויה 50 מ"ל סאקה משובח לבישול כפית גינגר קצוץ כפית שום קצוץ כפית סוכר 3 כפיות קמח תפוחי
השף אבי קונפורטי מארח אותנו במסעדת טופולופומפו ומספר לנו קצת על המסעדה וכמובן שלא יצאנו עם בטן מלאה ….. היי אבי ספר לנו על מסעדת
השף יאמה סאן מלמד איך להכין "טרטר טונה וסלמון" מנת החודש של מסעדת TYO היוקרתית רכיבים: מלפפון דג טונה דג סלמון טוביקו טקוואן איקורה
בורי קאמה ניצקה הינה המנה מסורתית שמוגשת לקיסר יפן היום נגיש את המה בצורה מסורטית לצד סאקה גוזן וויט גונמאי גינגו סאקה יבש שישתלב הצורה מושלמת
השף היפני מאסקי סוגיסקי מלמד איך להכין "סשימי סלמון ויילו טייל" מנת הדגל של שגרירות יפן שנבחרה לייצג את מסעדת דיינינגס היוקרתית שמי
השף היפני אקי טמורה מכין לכם את מנת הדגל של מסעדת מינטו מסעדת מינטו הכשרה בהרצליה היא סושי בר , ואיזקיה שעושה עליה לישראל "איזקיה זה הרבה
השף אבי קונפורטי מלמד אותנו כיצד להכין את המנה האהובה ביותר על שגרירות יפן היביסקוס סאקה סלמון, אשר נבחרה לייצג את צפרה כאחת מהמסעדות היחידות
שכחת את הסיסמה?
Lost your password? Please enter your email address. You will receive mail with link to set new password.
Back to login
המוצר נוסף בהצלחה לעגלת הקניות!
WhatsApp us
האם את/ה מעל גיל 18?