קרא עוד
תעודת כשרות Tamanohikari KLBD
תעודת כשרות SHUZOTEN TANAKA Klbd
תעודת כשרות Takashoku Klbd
קוקטייל חמוץ מתוק ומרענן עם ארומות של מנטה יפנית, אורז, ליים ועקציצות קלה מרכיבים: הייהאצ'ירו שוצ'ו WA GIN Beni Kikosoi סויה שקופה משחת וואסבי
קוקטייל וויסקי חמצמץ בסגנון יפני עם נגיעות של אומשו ווניל מרכיבים: קיוטו וויסקי סגול וויסקי Kinuura מירין אומשו תערובת לימון+דאידאי+יוזו סירופ
משקה קיץ מרענן עם אבטיח טרי, ג'ינג'ר ועשב לימון מרכיבים: קיוטו קוקו-אובי וויסקי מיץ אבטיח סירופ למון גראס מיץ לימון בירה ג'ינג'ר הוראות הכנה:
קוקטייל בעל אחוז אלכוהול נמוך המחזיק יחד טעמים תואמים של מאצ'ה, וניל, קוקוס ואורז ותחושה עשירה בפה מרכיבים: Tamanohikari Sasanigori Wa Vodka
מרטיני בסגנון יפני. האלכוהול מקדימה, אבל עם הרבה מורכבות, ניחוחות אומאמי ורבדים של שומשום, אומה, אורז וצ'ילי. מרכיבים: קיוטו ג'ין סאקה Dasai 45
קוקטייל קליל, מתוק וחמוץ עם טעמי ג'ינג'ר ויוזו ונגיעה של ניחוחות מלוחים/אומאמיים מהמיסו הלבן. מרכיבים: וויסקי Kinurra Blended מיץ לימון סירופ
אלפא כשרות Klbd עד 19-1-24
מרכיבים: 7 כפות קיוטו שירודשי 1 חבילה דאשי אדום 1 ליטר מים 1/4 כרוב סיני (חתוך לחתיכות של 5 ס"מ) 1/4 גזר (חתוך לרצועות) פטריות 150 גרם טופו
מרכיבים: 1 חבילה אבקת דאשי ירוק חצי תפוח אדמה 600 מ"ל מים 2 גרם מלח קמצוץ פלפל שחור שמן זית לפי העדפה אופן ההכנה: לגרד את תפוח האדמה להוסיף
מרכיבים: 2 חבילות דאשי צהוב 250 גרם צנון לבן יפני 40 גרם גזר חצי טופו מטוגן 120 גרם משקעי סאקה 800 סמ"ק מים 2 גרם מלח 1 כף רוטב סויה
מרכיבים: צנון לבן יפני 1 חבילה דאשי זהב 50 גרם גזר 200 גרם כף מיונז כף חומץ 1/2 כפית מלח הוראות הכנה: 1. קולפים את הדייקון והגזר וחותכים אותם
מרכיבים: לרוטב: 4 כפות חומץ לא מתובל 2 כפות סוכר 1/2 כפית מלח 1/2 כפית רוטב סויה לסלט: 2 מלפפונים (300 גרם) כפית מלח כף אצות וואקמה חתוכות
מרכיבים ל-2 מנות: 10 גרם אצות וואקמה חתוכות מסנריקו 150 גרם טופו משי קמצוץ מלח קמצוץ סוכר הוראות הכנה: משרים את אצות הוואקמה במים במשך 10 דקות
מרכיבים: 10 גרם אצות וואקמה חתוכות מסנריקו טונה בפחית הוראות הכנה: להשרות את האצות במים כ-10 דקות לערבב עם הטונה
מרכיבים: אטריות וואקמה חתוכות מסנריקו אטריות סובה התוספות האהובות עליכם מרק דאשי הוראות הכנה: מכינים את האטריות לפי הוראות היצרן משרים את האצות
מרכיבים: 10 גרם אצות וואקמה חתוכות מסנריקו בצל ירוק כף מיסו כף חומץ כפית סוכר קמצוץ מלח הוראות הכנה: להשרות את האצות במים כעשר דקות לחתוך את הבצל
מרכיבים: 10 גרם אצות וואקמה חתוכות מסנריקו בצל כף שמן שומשום כף רוטב סויה סשימי טונה שומשום לבן אופן ההכנה: משרים את האצות 10 דקות במים אח"כ
מרכיבים: 10 גרם אצות וואקמה חתוכות מסנריקו 3 ביצים עגבנייה כף חמאה כף רוטב סויה הוראות הכנה: להשרות את אצות הוואקמה כ-15 דקות במים כדי שיתרככו
מרכיבים: קורט אצות וואקמה חתוכות מסנריקו פחית שימורי במבו שוט/ פחית שימורי לבבות דקל 1 כף רוטב למרק אודון ½ כפית סאקה לבישול הוראות הכנה: ①
מרכיבים ל-2 מנות: קורט אצות וואקמה חתוכות מסנריקו כוס אורז 15 גרם ארטישוק ירושלמי מבושל 5 גרם חמאה מעט גרגיר דאשי הוראות הכנה: ① משרים
מרכיבים: אצות וואקמה חתוכות מסנריקו מיסו מרק דאשי התוספות האהובות עליכם אופן ההכנה: הוסיפו את התוספות האהובות עליכם למרק הדאשי ממיסים את המיסו
לפני למעלה מ-30 שנה, מסאקי אימאי פרסם את הספר פורץ הדרך ‘Kaizen: The Key to Japan’s Competitive Success’. קאי=שינוי, זן=טוב "קאיזן"
איקיגאי מורכב משילוב המילים "איקי" שמשמעותה "לחיות", ו"גאי" שמשמעותה "בעל ערך". המשמעות המילולית של המושג
מרכיבים: בשביל התחתית: ספריי בישול נון-סטיק כ-20 ביסקוויטים/ עוגיות ג'ינג'ר חתוכים לחתיכות (בערך 2 כוסות) 4 כפות חמאה ללא מלח מומסת 1/8 כפית מלח
מרכיבים: עבור הבסיס: 1 ½ כוסות פירורי ביסקוויט 1/3 כוס חמאה מומסת ללא מלח 2 כפות סוכר מגורען עבור המילוי: 3 חבילות גבינת שמנת מרוככת 1 כוס
מרכיבים: חבילת אטריות אודון 3 שיני שום קצוצות 1 כוס שמנת מתוקה 1 כף שמן צ'ילי 1 כף סוכר מלח אם צריך 2 פרוסות גבינת ג'דר 1/4 כוס גבינת מוצרלה
מרכיבים: 200 גרם ספגטי מחיטה מלאה 2 כפות שמן זית כתית מעולה 200 גרם פטריות שיטאקי טריות פרוסות (בערך 5 כוסות) 2 כפות מיסו לבן 1/4 כוס חמאה ללא
מרכיבים: 2 פילה סלמון (60 גרם כל אחד) 1 גרם מלח קמצוץ פלפל 10 גבינת גאודה מגורדת ⅓ כף שומשום שחור 4 פלפלי שישיטו ⅓ כף רוטב סויה ⅓ כף מירין ⅓ כף
מרכיבים: 4 כפות גומא (טחינה יפנית) 2 כפות מים 1 כף סוכר 1 1/2 כף חומץ יין אורז 1 כף שמן צמחי 1 כף רוטב סויה 2 כפיות שומשום קלוי 1/2 כף שמן שומשום
מרכיבים: 1/4 כוס מיסו (עדיף מיסו לבן) 1/4 כוס חרדל מוכן 3 כפות דבש או 3 כפות סירופ אגבה 1 כף חומץ תפוחים או 1 כף חומץ יין אורז איך מכינים?
מרכיבים: בצל מתוק 75 גרם (מגורר, עם מיץ) 3 שיני שום 1/8 כפית ג'ינג'ר (מגורר) 1/4 כפית גוצ'וג'אנג (משחת צ'ילי קוריאנית) 1/4 כוס רוטב סויה 2 כפות
מרכיבים לשיפודים: 9 בצלים ירוקים חצי קילו ירכי עוף ללא עצמות וללא עור (בטמפרטורת החדר) שמן ניטרלי togarashi shichimi (שבעת תבלינים יפניים)
מרכיבים: אצות וואקמה סנריקו אטריות סובה המרכיבים האהובים עליך מרק דאשי אופן ההכנה: בשלו אטריות סובה הוסיפו את אצות הוואקמה והתוספות
לתעודת כשרות OU עד 31.8.2025
רכיבים: אצות חתוכות של Sanriku, התוספות האהובות עליכם, מיסו, מרק דאשי הוסיפו את המרכיבים האהובים עליכם למרק הדשי ממיסים את המיסו, ולבסוף הוסיפו
מרכיבים: 3 כוסות אורז כל כוס 180 גרם 540 גרם אורז קושיהיקארי מים – 540 מ"ל מים קרים הוראות הכנה: יש לפתוח את האורז לקערה גדולה למלא
מדריך עבודה עם מכונת הקרח של SWAN והכנת קרח מושלם לקקגורי קינוח קרח יפני לפני השימוש יש להוריד את הסכין למצב 0 המצב הנמוך ביותר פותחים את
תיאור קצר חביתה יפנית אם טוויסט של שמן שומשום וציר דאשי דרך נפלאה לאכול חביתה יפנית ולהוסיף המון אומאמי לבוקר מתכון ל 20 סועדים מרכיבים ביצים:
תיאור קצר ירקות שורש מוקפצים בסגנון יפני מנת תוספת קלה וטעימה המתכון מתאים ל 20 סועדים מרכיבים שורש לוטוס ( או ירק שורש אחר ) :_____________500
תיאור קצר עוף מוקפץ עם שמן שומשום בסגנון יפני מתכון ל 20 סועדים מרכיבים חזה עוף__________________300 גרם שמן שומשום ללא קליה ________כפית יוזו
תיאור המנה חציל מטוגן בשמן עמוק עם רוטב חריף מנה פיקנטית חמה ומלאה בארומה של סומסום מתכון ל 20 סועדים מרכיבים חצילים:______________________ 10
תיאור המנה מנה קלה וביתית שמחממת את הלב מתאים לארוחת צהרים לצד קערת אורז יפני מובחר מתכון ל 20 סועדים מרכיבים : דג לבן חתוך- 20 חתיכות עמילן
תיאור המנה ירקות בטמפורה בסגנו ן(Kakiage) הינן ירקות בטמפורה עם שמן שומשום שמטוגן ללא קליה ניתן להשתמש במגוון רחב של ירקות שונים למנה זו מתכון
תיאור המנה מנה קלילה מרעננת ונפלאה של דג לבן עם שמן שומשום ללא קליה וצנון מגורד נפלא כמנה ראשונה על מנת לפתוח את התאבון מתכון ל 20 סועדים
מרכיבים: 4 מאפינס אנגליים, חצי 8 ביצים, טריות במיוחד 250 גרם פורל מעושן או סלמון מעושן כמה שפים, חתוכים לקישוט יוזו הולנדייז 3 חלמונים 1 1/2
מרכיבים: 3 כפות (42.5 גרם) חמאה ללא מלח ¼ כוס (25 גרם) סוכר מגורען ⅛ כפית מלח ים ביצה 1 גדולה 2 חלמונים ¼ כוס (60 מ"ל) מיץ יוזו 1-2 כפיות
מרכיבים: חתיכת חזה עוף אטריות ראמן (טריות, בסביבות 180 גרם לאדם) נורי (חתוך לחתיכות בגודל 10 ס"מ על 5 ס"מ) 2 ביצים 60 מ"ל סאקה 100
מרכיבים: 200 גרם בס ים (קליפתו פרוס דק) 1 מיץ ליים (וקליפה) 10 מ"ל שמן שומשום 15 מ"ל מיץ יוזו 1 כפית. שומשום (שחור ולבן) 25 מ"ל
הוראות הכנה: מוסיפים חומץ אורז וסוכר לאורז לסושי שבושל ומערבבים. מוסיפים פוריקקה (שבבי וואסאבי) ומערבבים. לתוספות: 1. מרוקנים לוף מפחית וחותכים
רכיבים ל-10 יחידות אינארי: 10 כיסוני טופו 100 מ"ל מים 35 גרם סוכר 2 מקלות קפה נמס (כ-4 גרם נס קפה) חופן אגוזים 300 גרם אורז לסושי מאודה.
מרכיבים: ½ כפית סוכר כפית ג'ינג'ר קלוף מגורר דק 2 כפות חומץ אורז לא מתובל, מחולק 2 מלפפונים פרסיים, פרוסים דק מלח כשר 3 חתיכות בצל ירוק 1 כף רוטב
מרכיבים: תרד (בערך 1 צרור), קצוץ 3 קומבו מיובש בגודל 6×4 אינץ' 6 כוסות ציר עוף תוצרת בית או קנייה בחנות דל נתרן 1 כוס פתיתי בוניטו 2 כפות
מרכיבים: אורז לבן 150 גרם. מירין חם 5 cc. מים לפי הצורך. הוראות הכנה: שלב 1: שוטפים את האורז במים. שלב 2: מוסיפים מירין ומים ומבשלים. זמן הכנה:
מרכיבים: חזה עוף 400 גרם. מירין 2 כפות רוטב סויה 2 כפות. סוכר כף אחת. הוראות הכנה: שלב 1: מטגנים את שני הצדדים של חזה העוף במחבת. שלב 2: מערבבים
מרכיבים: 3 כוסות אורז 4 יריעות אצות קלויות חומץ מעורב לסושי חומץ אורז איו ג׳וזו 70 cc 2 ו-1/2 כפות סוכר 2 כפיות מלח 4 עד 5 פטריות שיטאקי מיובשות
מרכיבים: חזה עוף (כ-250 גרם) כמות מתאימה של מלח כמות מתאימה של סאקה בצל ירוק 7 ס"מ תיבול משולב פוג'י אורז חום חומץ שחור או אורז טהור חומץ
מרכיבים: בשר לבחירה פרוס דק 130 גרם ברדוק 130 גרם גזר 60 גרם פרילה (גרוס דק) 8-10 חתיכות 1 כף שמן סלט לתיבול משולב חומץ פוג'י אורז טהור 1 כף 2
מרכיבים: צנון 250 גרם גזר 50 גרם 1 חתיכת יוזו 1 כפית מלח מרכיבים לחומץ מעורב: חומץ פוג'י אורז טהור 1 ו-1/2 כף 2 כפות סוכר 1/3 כפית מלח הוראות
הוראות הכנה: ממלאים את כיסוני הטופו ב-30 גרם אורז לסושי מוכן לכל כיסון. לאחר מכן מקפלים את השוליים של הכיסונים. חותכים אבוקדו לקוביות, שמים בקערה
מצרכים: חבילת אינארי סקין – כיסוני טופו 320 גרם אורז סושי מבושל 2 כפות חומץ לסושי סלט אצות הוראות הכנה: לשפוך את חומץ הסושי על האורז המוכן
רכיבים: A שומשום לבן 20 גרם A אגוזי קשיו 10 גרם A אגוזי מלך 10 גרם B שוקולד לבן 200 גרם B קרם ערמונים 200 גרם B שמנת פרש 50 cc B משחת שומשום
רכיבים: בצל ארוך 1/4 חתיכה ג'ינג'ר 10 גרם משחת שומשום עשירה וריחנית לבנה 2 כפות חומץ 2 כפות A רוטב סויה 1.5 כף סוכר 1/2 כף A קצת פלפל צ'ילי טופו
רכיבים: עגבנייה 2 יח׳ 3 יח׳ בצל ירוק ברוקולי 1/2 משחת שומשום לבנה בעלת גוף מלא וריחנית 1 כף שמן שומשום טאיקו 1 כף רוטב סויה קליל 1 כף חומץ 1 כף
רכיבים: צלי בקר 400 גרם (אייצ'בון וכו') מלח 1 כפית סוכר 1 כפית פלפל 1/2 כפית בצל 1/2 חתיכה שמן שומשום טאיקו 2 כפות B רוטב סויה 100 מ"ל B
מתכון לטראפלס ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב. מרכיבים 1/2 כוס שקדים קלויים 1/4 כוס דבש (ניתן להשתמש באגבה למתכון טבעוני) 8 תמרים ללא גלעינים 2 כפות
ימה וקדמה ומרכז התרבות "תאו" בהרצליה מזמינים אתכם לערב שכולו תרבות יפנית ?? האוצרת דלית מרחב תקח אתכם למסע מרתק בין צילומים של יוצרים
המצרכים (ל-2 אנשים) סינטה בקר 100 גרם רוטב סויה כף סאקה כף עמילן תפוחי אדמה כפית פלפל שחור כפית 3 פלפלים ירוקים B כף רוטב סויה B 1/2 כפית סוכר B
מצרכים (ל-4 אנשים) 4 פלפלים (140 גרם) 1/2 חתיכת ג'ינג'ר (10 גרם) 5 עלי שיסו (5 גרם) שמן שומשום טהור דחוס פה כהה 1 כף 1/2 כף סוכר 3 כפות מיסו
מצרכים (ל-4 אנשים) בצל ירוק ארוך 10 ס"מ חתיכה אחת של ג'ינג'ר (10 גרם) שן שום (10 גרם) 200 גרם (שקית אחת) של נבטי שעועית 1 מלפפון שמן שומשום
כופתאות מלפפון ועוף רכיבים: מלפפון שניים מלח 1 כפית A רוטב סויה קוג׳י 1 כף A חומץ 1/2 כף A חנות שמן שומשום שמן צ'ילי 1 כפית A שומשום קלוי לבן
סלמון אבוקדו פוקי בול רכיבים: 180 גרם אורז סושי אקיטה קומצי 3 כפות חומץ אורז איו גוזו 1 כפית סוכר 0.5 כפית מלח דק 30 מ״ל סירופ מייפל 1 כפית שמן
סלט מלפפונים קייצי וקליל להכנה מה צריך? 2-3 מלפפונים 2 כפות מים כפית מלח 2 כפות חומץ אורז 2 כפות רוטב סויה כף סוכר שומשום לקישוט איך מכינים?
עוף מטוגן בסגנון אסייתי מרכיבים: 2 חזה עוף 2 שיני שום טחונות 1 כף ג'ינג'ר טחון 2 כפות רוטב סויה 2 כפות סאקה 1 כף שמן שומשום קלוי 1 כפית סוכר מלח
רוטב הסויה הטוב בעולם! הוראיה קוגי׳ סויה שילוב של מאלט, אורז מתוק, ורוטב סויה מלוח. מאלט האורז מופק בשיטה המסורתית אשר הוטמעה בהוראיה לפני יותר
קדירת מיסו וקימצ'י- מרק מלא בטעמים של מיסו ודאשי מפטריות השיטאקה של חנה דונקו מנה צמחונית ונפלאה לארוחה חגיגית. מרכיבים: 2.5 כפות קימצ'י 1 כף
ושוקולד, המשחה היפנית המסורתית משתלבת בצורה מצויינת עם המון מרכיבים שלא נראים תמיד מתאימים. אז הבאנו לכם מתכון לעוגיות מיסו ושוקולד טעימות
רכיבים: 1 שקית נמה קוג'י (300 גרם) 75 גרם מלח 375 מ"ל מים חמים (50 מעלות צלזיוס) הוראות הכנה: לחמם מים עד שעוברים את ה-40 מעלות. להוסיף את
בסדנה נלמד איך להכין בלילה מושלמת לטמפורה באילו ירקות ודגים כדאי להשתמש איך מטגנים טמפורה לקבלת מרקם פריך מבחוץ ורך מבפנים אילו רטבים משתדכים
מרכיבים: *ירכי עוף (כולל עור) 500 גרם *מלח *פלפל לבן *ג'ינג'ר מגורר 1/2 כפית. *עמילן תירס 1/4 כוס *ביצה אחת *1 כוס WAPANKO *אבקת שום 1/2 כפית.
מרכיבים: פירות ים / דגים חיים שרימפס
אורזצ2 כוסות חומץ סושי 4-5 כפות. סלמון 130 גרם חסה 2 עלים אבוקדו 1/2 מלפפון 1 אצות בגריל 2 דפים מיונז רצועות מוצרלה WAPANKO 1 כוס איך מכינים?
מרכיבים להכנת המנה- * בשר סויה טחון 100 גרם * שמן זית 2 כפות *מלח 1/2 כפית *פלפל שחור 1/2 כפית *קורט אגוז מוסקט * פלפל צ'ילי * בצל 50 גרם * תפוחי
מרכיבים: אורז חום מונבט של אקיטהקומאצי מים – הוראות הכנה: אין צורך לשותף את האורז החום לא צריך להשרות את האורז החום יש שמור על ייחס נכון
קארי אטריות חמות עם חצילים ובמיה אטריות חמימות שיורדות בצורה חלקה עם ירקות קיץ ותבליני קארי מצרכים (ל-2 אנשים) * אטריות אודון * 200 גרם (1
מנת "צוקמן" tsukemen יפנית | מתובלת וטעימה במיוחד [מרכיבים] (2 מנות) אטריות אודון 200 גרם ( 1 חבילה ) מלפפון אחד נבטי שעועית 1/2
ארוחה יפנית מסורתית- אודון ובקר הרכיבים שניתן לרכוש מהאתר לצורך הכנת המתכון- [מרכיבים] (2 מנות) אטריות אודון 200 גרם בשר טחון 150 גרם בוק צ'וי 2
אודון כארוחת בוקר יפנית קערת אודון בהשראת מנות האטריות העדינות המוגשות לעתים קרובות כארוחה הראשונה של היום ביפן. מרק קל ומלוח של דאשי, רוטב סויה
מרכיבים: סשימי טונה 100 גרם סלמון סשימי 100 גרם ½ אבוקדו רוטב סויה קוג׳י – 2 כפות דאי דאי – 1 כף אורז – 1 כוס אצות נורי לקישוט הוראות
שכחת את הסיסמה?
Lost your password? Please enter your email address. You will receive mail with link to set new password.
Back to login
המוצר נוסף בהצלחה לעגלת הקניות!
WhatsApp us
האם את/ה מעל גיל 18?