מרכיבים: 2 פילה סלמון (60 גרם כל אחד) 1 גרם מלח קמצוץ פלפל 10 גבינת גאודה מגורדת ⅓ כף שומשום שחור 4 פלפלי שישיטו ⅓ כף רוטב סויה ⅓ כף מירין ⅓ כף
קרא עוד
מרכיבים לשיפודים: 9 בצלים ירוקים חצי קילו ירכי עוף ללא עצמות וללא עור (בטמפרטורת החדר) שמן ניטרלי togarashi shichimi (שבעת תבלינים יפניים)
עוף מטוגן בסגנון אסייתי מרכיבים: 2 חזה עוף 2 שיני שום טחונות 1 כף ג'ינג'ר טחון 2 כפות רוטב סויה 2 כפות סאקה 1 כף שמן שומשום קלוי 1 כפית סוכר מלח
רוטב הסויה הטוב בעולם! הוראיה קוגי׳ סויה שילוב של מאלט, אורז מתוק, ורוטב סויה מלוח. מאלט האורז מופק בשיטה המסורתית אשר הוטמעה בהוראיה לפני יותר
עוף ואורז צלויים ברוטב מיסו – מתכון מתוך הבלוג אוכל וזנזוני מוח אורז ½1 כוסות אורז שטוף ומיובש ½ כפית מלח ½2 כוסות מים הכנת תיבול האורז
סשימי דג ים – מתכון באדיבות שף רון יוחננוב מצרכים: כ-500 גרם דג נא עגבניות שרי בצבעים צילי חריף צנונית מיקרו עלים / כוסברה מלפפון אפשר גם
מתכון לקדירת שוקי עוף פיוז'ן, של נורית פלד מהבלוג "טעמיים כי טוב" מנה המשלבת מזרח ומערב – יש בה מיפן ומאיטליה. מרכיבים: 16 שוקי
פונזו הוא רוטב יפני פופולארי, שמתמזג נהדר עם דגים נאים בעיקר. איך מכינים רוטב פונזו? פשוט למדי! לוקחים: 70 גרם מירין 10 גרם סאקה (ניתן למצוא
טופו רך עם בצל ירוק שום וקוגי סויה מרכיבים 150 גרם טופו רך שן שום בצל ירוק שמן צמחי הוריה קוגי סויה הוראות הכנה מקלפים את השום, פורסים דק
מרכיבים 370 גרם ירכי עוף 30 מ"ל הוראיה קוג'י סויה 50 מ"ל סאקה משובח לבישול כפית גינגר קצוץ כפית שום קצוץ כפית סוכר 3 כפיות קמח תפוחי
שכחת את הסיסמה?
Lost your password? Please enter your email address. You will receive mail with link to set new password.
Back to login
המוצר נוסף בהצלחה לעגלת הקניות!
WhatsApp us
האם את/ה מעל גיל 18?