מרכיבים: 3 כפות (42.5 גרם) חמאה ללא מלח ¼ כוס (25 גרם) סוכר מגורען ⅛ כפית מלח ים ביצה 1 גדולה 2 חלמונים ¼ כוס (60 מ"ל) מיץ יוזו 1-2 כפיות
קרא עוד
מרכיבים: חתיכת חזה עוף אטריות ראמן (טריות, בסביבות 180 גרם לאדם) נורי (חתוך לחתיכות בגודל 10 ס"מ על 5 ס"מ) 2 ביצים 60 מ"ל סאקה 100
מרכיבים: 200 גרם בס ים (קליפתו פרוס דק) 1 מיץ ליים (וקליפה) 10 מ"ל שמן שומשום 15 מ"ל מיץ יוזו 1 כפית. שומשום (שחור ולבן) 25 מ"ל
עוף ואורז צלויים ברוטב מיסו – מתכון מתוך הבלוג אוכל וזנזוני מוח אורז ½1 כוסות אורז שטוף ומיובש ½ כפית מלח ½2 כוסות מים הכנת תיבול האורז
סשימי דג ים – מתכון באדיבות שף רון יוחננוב מצרכים: כ-500 גרם דג נא עגבניות שרי בצבעים צילי חריף צנונית מיקרו עלים / כוסברה מלפפון אפשר גם
מתכון לקדירת שוקי עוף פיוז'ן, של נורית פלד מהבלוג "טעמיים כי טוב" מנה המשלבת מזרח ומערב – יש בה מיפן ומאיטליה. מרכיבים: 16 שוקי
מרמלדת מיסו/ מתכון באדיבות אלעד אלבי מרכיבים: 2 כפות ריבת תפוז מרירה או כמות שווה של קליפת תפוז טחונה עם סוכר 1/4 כפית מיץ יוזו 100% טהור 1/2 כוס
פונזו הוא רוטב יפני פופולארי, שמתמזג נהדר עם דגים נאים בעיקר. איך מכינים רוטב פונזו? פשוט למדי! לוקחים: 70 גרם מירין 10 גרם סאקה (ניתן למצוא
שכחת את הסיסמה?
Lost your password? Please enter your email address. You will receive mail with link to set new password.
Back to login
המוצר נוסף בהצלחה לעגלת הקניות!
WhatsApp us
האם את/ה מעל גיל 18?