מרכיבים: סשימי טונה 100 גרם סלמון סשימי 100 גרם ½ אבוקדו רוטב סויה קוג׳י – 2 כפות דאי דאי – 1 כף אורז – 1 כוס אצות נורי לקישוט הוראות
Read More
מרכיבים * 360 מ״ל אורז * 50 גרם שורשי לוטוס * 50 גרם גזר * 1 אבורה ( ירק שורש אחר ) * 4 פטריות שיטאקי מושרות וסחותות *חצי גוש של קוניאקו 400
★ חומר (לאדם אחד) אורז – 250 גרם מיסו – 1 כף סוכר – 1/2 כף מירין – 1/2 כף שמן שומשום – 1 כפית שומשום קלוי לקישוט ★
מרכיבים (ל-300 גרם) 300 גרם אורז 400 מ”ל מים לשלב עם ציר לאחר רתיחה מרכיבים פולקע. 200 גרם שיטאקי מיובש (פטריות) 3 יח’ גזר 1/2 1/2
מרכיבים: 100 גרם תרד 1 בצל 2 סרדינים מיובשים 1 כף שמן שומשום 1 כף שום מגורר 1/2 כפית שמן סויה 200 גרם גרגירי סויה (בשר טחון טבעוני) 2 כפות סוכר
מצרכים- רבע כרוב חתוך לרצועות 200 גרם סינטה חתוכה לרצועות דקות 1 כוס אורז 1 בצל קטן 1 כף שמן שומשום 2 כפות סוכר 2 כפות רוטב סויה 2 חלמונים
לחץ + IH + Micom טכנולוגיית בישול אופטימלי שילוב של לחץ וחום גבוה משפר את הטעם ומשפר את מרקם האורז. השרייה ואידוי מתוכנתים מראש. IH +
איך לבשל את אטריות האודון 1) הביאו מים לרתיחה ליטר מים אחד על כל 80-100 גרם אודון המתינו עד שהמים ירתחו 2) לאחר שהמים רתחו הוסיפו את אטריות
ההיסטוריה של חברת זוג’ירושי חוזרת אחורה לבקבוק ואקום מצופה זכוכית שנוצר בשנת 1918. בקבוק זה לשימוש ביתי נוצר באמצעות בידוד ואקום –
מרכיבים : 120 גרם טונה 1/2 חתיכת אבוקדו שמן שומשום בקלייה כהה 2 כפות רוטב סויה קוג’י 1 כף נון קוקונה סאקורה מירין 1 כף
הווסאבי הוא צמח ממשפחת המצליבים, מכונה גם “חזרת יפנית” ונמצא בשימוש נרחב במטבח היפני. הצמח כולו ניתן לאכילה, מהגזע ועד הגבעולים,
מרכיבים: 20 מ”ל Hinata Gin 10מ מ”ל ליקר קוואנטרו 10 מ”ל שוצ’ו היביסקול 20 מ”ל סירופ צמחים (ניתן להכין סירופ ביתי מ:
מרכיבים: 30 מ”ל HINATA Gin מי טוניק לקישוט: אופן ההכנה: שימו קרח בכוס והוסיפו 30 מ”ל הינאטה ג’ין מלאו את שארית הכוס במי טוניק
חמוצים בקוג’י כולנו אוהבים חמוצים אבל אין על החמוצים היפנים המקוריים! היום תלמדו איך להכין חמוצים יפנים בסגנון דרום יפן. חמוצים יפנים
כולם מדברים על מאצה לאטה, אך על מנת שנוכל ליהנות מהמשקה המופלא נצטרך ללמוד כיצד להכין את המשקה כהלכתו. כמו בכל דבר יפני, דיוק יוביל לשלמות.
עוף ואורז צלויים ברוטב מיסו – מתכון מתוך הבלוג אוכל וזנזוני מוח אורז ½1 כוסות אורז שטוף ומיובש ½ כפית מלח ½2 כוסות מים הכנת תיבול האורז
סשימי דג ים – מתכון באדיבות שף רון יוחננוב מצרכים: כ-500 גרם דג נא עגבניות שרי בצבעים צילי חריף צנונית מיקרו עלים / כוסברה מלפפון אפשר גם
מתכון לקדירת שוקי עוף פיוז’ן, של נורית פלד מהבלוג “טעמיים כי טוב” מנה המשלבת מזרח ומערב – יש בה מיפן ומאיטליה. מרכיבים:
מרמלדת מיסו/ מתכון באדיבות אלעד אלבי מרכיבים: 2 כפות ריבת תפוז מרירה או כמות שווה של קליפת תפוז טחונה עם סוכר 1/4 כפית מיץ יוזו 100% טהור 1/2 כוס
קערית יוגורט מאצ’ה ואוכמניות מרכיבים: 1/2 כוס יוגורט יווני 2 כפות אבקת מאצ’ה 1/4 כוס אוכמניות כחולות קורט זרעי צ’ויה ופשתן.
מרכיבים: 1 ליטר חלב 200 גרם שוקולד מריר 70 אחוזי קקאו (אם אין אז גם פחות יהיה טוב) . 4 כפות שוקולית לאפייה 7 כפות קורנפלור גדושות בלולות בכוס מים
פונזו הוא רוטב יפני פופולארי, שמתמזג נהדר עם דגים נאים בעיקר. איך מכינים רוטב פונזו? פשוט למדי! לוקחים: 70 גרם מירין 10 גרם סאקה (ניתן למצוא
חברת ימה וקדמה והשף בועז צאירי יצאו לחוויה משותפת של בישול ויצירה. והפעם השף בועז צאירי מלמד אותנו כיצד להכין מחית מיסו ביתי. מרכיבים 400
טופו רך עם בצל ירוק שום וקוגי סויה מרכיבים 150 גרם טופו רך שן שום בצל ירוק שמן צמחי הוריה קוגי סויה הוראות הכנה מקלפים את השום, פורסים דק
Takashi קוקטייל חורפי ונעים על בסיס תה יפני וקינמון מרכיבים 45 עומד ברוח 30 יסמין 5 סוכר 30 לימון 22 קינמון 15 אל גריי אופן ההכנה: להכניס את כל
TARO שילוב מרתק של ליקר יוזו ליקר היביס קול משמש ותימין. קוקטייל חמוץ, מרענן, ומורכב שמשלב בין יפן לישראל מרכיבים 45 מ”ל היביסקול
שילוב מרתק של תה יסמין, ליקר היביסקול, שוצו העומד ברוח וגינגר טרי, משתלבים לקוקטייל אביבי מורכב ומרתק עם פינוק של פלחי ג’ינג’ר מקורמלים. מרכיבים
טוויסט לקוקטייל הקלסי – CHRRY BLOSSOM בלנד מרתק של גין יפני, דובדבנים’ היביסקול וגונמאי דאיגינגו סאקה משתלבים לקוקטייל אביבי מרגש הWA
מה זה רוטב סויה כיצד הוא מיוצר ומאין הוא הגיע היסטוריה של רוטב סויה: השורשים של רוטב הסויה הולכים אחורה בזמן עד לימי סין העתיקה שמו של רוטב
למה כדאי לכם לשתות אמאזקה: האמזאקה עשיר בויטמינים ומינרלים וישנם יתרונות בריאות ויופי בצריכת המשקה עד כדי כך שהוא משווה לעירוי/ אינפוזיה
מרכיבים 370 גרם ירכי עוף 30 מ”ל הוראיה קוג’י סויה 50 מ”ל סאקה משובח לבישול כפית גינגר קצוץ כפית שום קצוץ כפית סוכר 3 כפיות קמח
מה זה בעצם יוזו סאקה/ ליקר יוזו ואיך אמורים לשתות אותו? יוזו הוא פרי ממשפחת ההדרים שגדל ביפן. צבעו צהוב וגודלו כגודל שזיף עד תפוז, אך צורתו דומה
Akari קוקטייל מתקתק, על בסיס גוזן וויט. סאקה שהושרה בפרות יבשים בשילוב מנגו ופסיפלורה מרכיבים 30 מ”ל סאקה גוזן וייט מושרה במשמשים 30
Yamato קסיס ונגיעות אננס בקוקטייל וורוד וכובש מרכיבים 45 מ”ל שוצו העומד ברוח 30 סירופ קסיס 30 מ”ל לימון 5 מ”ל סוכר 7.5
השף אבי קונפורטי מארח אותנו במסעדת טופולופומפו ומספר לנו קצת על המסעדה וכמובן שלא יצאנו עם בטן מלאה ….. היי אבי ספר לנו על מסעדת
השף יאמה סאן מלמד איך להכין “טרטר טונה וסלמון” מנת החודש של מסעדת TYO היוקרתית רכיבים: מלפפון דג טונה דג סלמון טוביקו טקוואן איקורה
בורי קאמה ניצקה הינה המנה מסורתית שמוגשת לקיסר יפן היום נגיש את המה בצורה מסורטית לצד סאקה גוזן וויט גונמאי גינגו סאקה יבש שישתלב הצורה מושלמת
השף היפני מאסקי סוגיסקי מלמד איך להכין “סשימי סלמון ויילו טייל” מנת הדגל של שגרירות יפן שנבחרה לייצג את מסעדת דיינינגס היוקרתית שמי
סאקורה קוקטייל על שם עץ הדובדבן היפני קוקטייל חמצמץ ומרענן על בסיס שכר שזיפים דובדבנים נענע ולימון מרכיבים : 40 מ”ל בני קיקוסוי 30
פרח היסמין קוקטייל קוקטייל קל קיצי ומרענן עם ארומות של יסמין על בסיס שוצו תה יסמין , שוצו העומד ברוח למון גראס ולימון מרכיבים 120 תה יסמין 45
היביסקוס – קוקטייל היביסקוס הפרח הסגלגל בקוקטייל עשיר ומרענן על בסיס ליקר היביסקול ושוצו העומד ברוח מרכיבים 50 היביסקול 50 שוצו העומד ברוח
בזיל וויט קוקטייל קוקטייל ייחודי על בסיס סאקה גוזן וויט בזיליקום ולימון מרכיבים 120 גוזן וויט 10 לימון 10 סוכר 10 סן גרמן חופן בזיליקום
קוקטייל העומד ברוח קוקטייל העומד ברוח גס ואלכוהולי מתאים לימים קרים על בסיס שוצו העומד ברוח וסאקה גוזן וויט ארומות נפלאות של תבלינים מרכיבים 60
השף היפני אקי טמורה מכין לכם את מנת הדגל של מסעדת מינטו מסעדת מינטו הכשרה בהרצליה היא סושי בר , ואיזקיה שעושה עליה לישראל “איזקיה זה הרבה
קוקטייל פירותי ומרענן על בסיס יוזו, תפוזים ושוצ’ו יפני מסורתי. הרכיבים 60 מ”ל יוזו 40 מ”ל קאפה שד המים 30 מ”ל מיץ לימון
מרכיבים: 50 מ”ל שוצ’ו העומד ברוח 10 מ”ל שוצ’ו יסמין ותה ירוק 60 מ”ל מיקס בזיליקום ותה ירוק סודה עד הסוף.
מרכיבים 40 מ”ל שוצ’ו יסמין ותה ירוק 20 מ”ל פדרו חימנז שרי כפית קטנה ריבת חלב 5 מ”ל חומצה מאלית 5%* אופן ההכנה : *חומצה
מרענן, חמצמץ, עשבי הכתישה של העשבים הירוקים מבטיחה משקה מרענן מאוד, הסלרי והמאצ’ה משאירים טעמי הומאמי עדינים מליחות עדינה שמדגישה את טעמי
מרכיבים 50 מ”ל הבס קול שוצ’ו מיץ מנדרינות טרי מהמקרר טימין טרי אופן ההכנה : מוזגים לכוס פלוט 50 מ”ל הבס קול שוצ’ו
אורנג’ פלאם הייבול מרענן, אניסטי באופן מעודן המיץ הטרי משחק פה תפקיד קריטי, ואשכוליות וכוכבי אניס הם שילוב מורכב ומעניין, עם הסיומת
בזיל וויט -סאקה קוקטייל קוקטייל ייחודי על בסיס גוזן וויט סאקה ובזיליקום קליל ומרענן התאמה מושלמת למטבח הים תיכוני וליקיץ מומלץ לצד אוכל מרכיבים:
מרכיבים 30 מ”ל גין 20 מ”ל יוזו או לימונצלו 10 מ”ל וורמוט 20 מ”ל לימון 15 מ”ל סירופ וניל 6 עלי בזיליקום בזיליקום
קוקטייל טרופי עדין ומרענן עם חריפות קלה גוזן וויט סאקה , מחית פסיפלורה ליים ופלפל חריף מרכיבים 90 מ”ל גוזן וויט 30 מ”ל מחית פסיפלורה
שלושה אלמנטים לוקחים חלק בהכנת הסאקה- מים, אורז, שמרים. אך יותר מהכול הסאקה הוא תוצאה תהליך תסיסה של האורז. המים רכיבים כ-80% מהסאקה, לכן השימוש
ההיסטוריה של הסאקה הסאקה מזוהה עם התרבות היפנית כבר מתקופות עתיקות. במהלך השנים תרבות הסאקה התפתחה בכדי לשלב טכניקות ייצור מודרניות, אך הקונספט
מרכיבים ל 2 מנות ( קוקטייל זוגי ) : אשכולית אדומה ולמון גראס 2 כפות למון גראס קצוץ וכתוש 1 כף סוכר קנים 30 מל מיץ לימון 90 מ”ל כפות מיץ
על פי מה נקבעת איכות הסאקה? מחיר הסאקה מושפע מגורמים רבים אשר ישפיעו כמובן גם על טעמו של המשקה. בכתבה הבאה נלמד כיצד נקבע מחירו של הסאקה
מבוא לעולם הסאקה סדנאת ההכרות עם עולם האלכוהול היפני חברת ימה וקדמה מזמינה אתכם לסדנת השתלמות אשר תכלול 3 מפגשים של הכשרה ולימוד על
טוֹגִ’י סאקֶה מיוצר בקוּרַה (מבשלה): יש מאות כמו קוּרַה ביפן ממבשלות קטנות למפעלים גדולים בבעלות מחודשת. טוֹגִ’יזה שם של המבשלה
חימום בסיר שלב א נמלא את קנקן החרס בכ 90% מתוכלת הקנקן ונעטוף את הקנקן בניילון נצמד. שלב ב מלאו את הסיר
מהו הסאקה? הסאקֶה היפני הידועה ‘כניהונשו’ או ביפנית 日本酒 פירוש שתי האותיות הראשונות הוא יפן, והאות השלישית זה סימן גנרי למשקאות
השף אבי קונפורטי מלמד אותנו כיצד להכין את המנה האהובה ביותר על שגרירות יפן היביסקוס סאקה סלמון, אשר נבחרה לייצג את צפרה כאחת מהמסעדות היחידות
תיאור הקוקטייל חמצמץ, מורכב ואגוזי שיבולת שועל קלויה מעניקה טעמי פופקורן למשקה,בשילוב עם השמן סומסום האיזון מרמז על ניואנסים אסייתיים עם אשלייה
תיאור הקוקטיל קרמי, עשיר, מתקתק וקינוחי השילוב בין העשביות של התה הירוק, הפירות המיובשים של השרי והקרמיות מריבת החלב יוצרים קינוח שאינו סתם מתוק,
איך מכינים סאקה? שלושה אלמנטים לוקחים חלק בהכנת הסאקה: מים, אורז, שמרים. אך יותר מהכול הסאקה הוא תוצאה תהליך תסיסה של האורז. המים רכיבים כ-80%
הועניב היושבב שערש שמחויט - שלושע ותלברו חשלו שעותלשך וחאית נובש ערששף. זותה מנק הבקיץ אפאח דלאמת יבש, כאנה ניצאחו נמרגי שהכים תוק, הדש שנרא
ליקר תה יסמין, שוצו, העומד ברוח ולמון גראס משתלבים לתה יפני קר ומרענן מושלם לצד אוכל ומהות ראשונות חומרים 120 תה יסמין 45 שוצו העומד ברוח 10 מיץ
שכחת את הסיסמה?
Lost your password? Please enter your email address. You will receive mail with link to set new password.
Back to login
Product Added To Card
WhatsApp us
האם את/ה מעל גיל 18?