Hebess ginger tea

שילוב מרתק של תה יסמין, ליקר היביסקול, שוצו העומד ברוח וגינגר טרי, משתלבים לקוקטייל אביבי מורכב ומרתק עם פינוק של פלחי ג’ינג’ר מקורמלים.

מרכיבים

פרוסת ג’ינג’ר כתוש
60 ליקר HEBESS COOL
30 מיץ יוזו טרי / לימון סחוט
15 סירופ גינגר
סגירה בגינגר בייר

אופן ההכנה

כותשים את פרוסת ה ג’ינג’ר מוסיפים
תה יסמין, העומד ברוח הבס קול לימון וסירופ גינגר
משקשקים  ומסננים סינון כפול לכוס גדולה עם קרח
סוגרים בגינגר ביר ומקשטים בפרוסות ג’ינג’ר

מרכיבים לרכישה :

30 מ”ל יוזו

30 שוצו העומד ברוח

60 מ”ל ליקר היביסקוס

תה יסמין

30 מ”ל תה יסמין