סילבוס מאסטר קלאס עם שף MASATO MAESAWA
מה וקדמה נרגשת להזמינכם לסדנת מאסטר קלאס חד פעמית! עם השף MASATO MAESAWA
מפתח המזון והשף הראשי של חברת Maruhon Gomaabura, יצרנית שמני שומשום וגומא הגדולה ביפן
https://www.gomaabura.jp/
בעזרת שיתוף פעולה פורה עם מר M. ITO מנכ"ל חברת מנכ"ל חברת Maruhon Gomaabura
הצלחנו להביא את שף החברה לביקור חד פעמי בארץ הקודש לסדנא אחת בישראל !!
בסדנא נטייל בתחנות חייו השונות של השף TMASATO MAESAWA בו יציג את המטבח ה- Aichi בו זכה לפרסים ועיטורים
כשף הראשי היוצר והמקים של המוסדות הקולינריים השונים בחייו
- SENDAI INTERNATIONAL CENTER
- KOYO GRAND HOTEL
- APPI GRAND HOTEL