מרכיבים: 3 כוסות אורז כל כוס 180 גרם 540 גרם אורז קושיהיקארי מים – 540 מ"ל מים קרים הוראות הכנה: יש לפתוח את האורז לקערה גדולה למלא
קרא עוד
רכיבים ל-10 יחידות אינארי: 10 כיסוני טופו 100 מ"ל מים 35 גרם סוכר 2 מקלות קפה נמס (כ-4 גרם נס קפה) חופן אגוזים 300 גרם אורז לסושי מאודה.
מרכיבים: אורז חום מונבט של אקיטהקומאצי מים – הוראות הכנה: אין צורך לשותף את האורז החום לא צריך להשרות את האורז החום יש שמור על ייחס נכון
מרכיבים: סשימי טונה 100 גרם סלמון סשימי 100 גרם ½ אבוקדו רוטב סויה קוג׳י – 2 כפות דאי דאי – 1 כף אורז – 1 כוס אצות נורי לקישוט הוראות
מרכיבים * 360 מ״ל אורז * 50 גרם שורשי לוטוס * 50 גרם גזר * 1 אבורה ( ירק שורש אחר ) * 4 פטריות שיטאקי מושרות וסחותות *חצי גוש של קוניאקו 400
★ חומר (לאדם אחד) אורז – 250 גרם מיסו – 1 כף סוכר – 1/2 כף מירין – 1/2 כף שמן שומשום – 1 כפית שומשום קלוי לקישוט ★
מרכיבים (ל-300 גרם) 300 גרם אורז 400 מ"ל מים לשלב עם ציר לאחר רתיחה מרכיבים פולקע. 200 גרם שיטאקי מיובש (פטריות) 3 יח' גזר 1/2 1/2 קוניאקו
שכחת את הסיסמה?
Lost your password? Please enter your email address. You will receive mail with link to set new password.
Back to login
המוצר נוסף בהצלחה לעגלת הקניות!
WhatsApp us
האם את/ה מעל גיל 18?