מרכיבים: 200 גרם ספגטי מחיטה מלאה 2 כפות שמן זית כתית מעולה 200 גרם פטריות שיטאקי טריות פרוסות (בערך 5 כוסות) 2 כפות מיסו לבן 1/4 כוס חמאה ללא
קרא עוד
מרכיבים: 2 פילה סלמון (60 גרם כל אחד) 1 גרם מלח קמצוץ פלפל 10 גבינת גאודה מגורדת ⅓ כף שומשום שחור 4 פלפלי שישיטו ⅓ כף רוטב סויה ⅓ כף מירין ⅓ כף
מרכיבים: 1/4 כוס מיסו (עדיף מיסו לבן) 1/4 כוס חרדל מוכן 3 כפות דבש או 3 כפות סירופ אגבה 1 כף חומץ תפוחים או 1 כף חומץ יין אורז איך מכינים?
רכיבים: אצות חתוכות של Sanriku, התוספות האהובות עליכם, מיסו, מרק דאשי הוסיפו את המרכיבים האהובים עליכם למרק הדשי ממיסים את המיסו, ולבסוף הוסיפו
קדירת מיסו וקימצ'י- מרק מלא בטעמים של מיסו ודאשי מפטריות השיטאקה של חנה דונקו מנה צמחונית ונפלאה לארוחה חגיגית. מרכיבים: 2.5 כפות קימצ'י 1 כף
ושוקולד, המשחה היפנית המסורתית משתלבת בצורה מצויינת עם המון מרכיבים שלא נראים תמיד מתאימים. אז הבאנו לכם מתכון לעוגיות מיסו ושוקולד טעימות
חברת ימה וקדמה והשף בועז צאירי יצאו לחוויה משותפת של בישול ויצירה. והפעם השף בועז צאירי מלמד אותנו כיצד להכין מחית מיסו ביתי. מרכיבים 400
שכחת את הסיסמה?
Lost your password? Please enter your email address. You will receive mail with link to set new password.
Back to login
המוצר נוסף בהצלחה לעגלת הקניות!
WhatsApp us
האם את/ה מעל גיל 18?