רול סושי פריך

אורזצ2 כוסות
חומץ סושי 4-5 כפות.
סלמון 130 גרם
חסה 2 עלים
אבוקדו 1/2
מלפפון 1
אצות בגריל 2 דפים
מיונז
רצועות מוצרלה
WAPANKO
1 כוס

איך מכינים?

להוסיף חומץ סושי לאורז מבושל טרי. מערבבים קלות בעזרת כף האורז.

2 חותכים את הסלמון ל-8 חלקים שווים.
חותכים חסה עלים לשניים, מקלפים את האבוקדו ומוציאים את הגלעין. חותכים אבוקדו ל-8 רצועות שוות. חוזרים על התהליך עם המלפפון.
3 אופים את WAPANKO ב-180 מעלות צלזיוס במשך 6 דקות ומערבבים את הכל בקערה.
4 מניחים אצות צלויות על מחצלת סושי מורחים שכבת אורז חומץ על אצות צלויות. מניחים עוד דף של אצה עוטף על המחצלת והופכים כך שהאורז הוא חיצוני לרול.
5 מוסיפים חסה עלים, סלמון, אבוקדו ומיונז, ומשאירים שוליים של 5 ס"מ. מגלגלים.
6 מניחים את תערובת ה-WAPANKO על הגליל ומצפים בצורה אחידה.
7 חותכים לגודל רצוי ומגישים.

בתיאבון