מרכיבים: 100 גרם תרד 1 בצל 2 סרדינים מיובשים 1 כף שמן שומשום 1 כף שום מגורר 1/2 כפית שמן סויה 200 גרם גרגירי סויה (בשר טחון טבעוני) 2 כפות סוכר
קרא עוד
איך לבשל את אטריות האודון 1) הביאו מים לרתיחה ליטר מים אחד על כל 80-100 גרם אודון המתינו עד שהמים ירתחו 2) לאחר שהמים רתחו הוסיפו את אטריות
חמוצים בקוג'י כולנו אוהבים חמוצים אבל אין על החמוצים היפנים המקוריים! היום תלמדו איך להכין חמוצים יפנים בסגנון דרום יפן. חמוצים יפנים נכבשים
מתכון לקדירת שוקי עוף פיוז'ן, של נורית פלד מהבלוג "טעמיים כי טוב" מנה המשלבת מזרח ומערב – יש בה מיפן ומאיטליה. מרכיבים: 16 שוקי
טופו רך עם בצל ירוק שום וקוגי סויה מרכיבים 150 גרם טופו רך שן שום בצל ירוק שמן צמחי הוריה קוגי סויה הוראות הכנה מקלפים את השום, פורסים דק
שכחת את הסיסמה?
Lost your password? Please enter your email address. You will receive mail with link to set new password.
Back to login
המוצר נוסף בהצלחה לעגלת הקניות!
WhatsApp us
האם את/ה מעל גיל 18?