מרכיבים: 40 מ"ל יוזו ג'ין מי טוניק לקישוט: "ענף" שיסו וחתיכת קלית יוזו הוראות הכנה: לשים קרח בתוך כוס ולמזוג את היוזו סאקה ואת מי
קרא עוד
מרכיבים: 40 מ"ל יוזו ג'ין 10 מ"ל מיץ יוזו 5 מ"ל מיץ ליים לקישוט: חתיכה של קליפת יוזו הוראות הכנה: להכניס את כל הרכיבים
מרכיבים: 20 מ"ל Hinata Gin 10מ מ"ל ליקר קוואנטרו 10 מ"ל שוצ'ו היביסקול 20 מ"ל סירופ צמחים (ניתן להכין סירופ ביתי מ: היביסקוס,
מרכיבים: 30 מ"ל HINATA Gin מי טוניק לקישוט: אופן ההכנה: שימו קרח בכוס והוסיפו 30 מ"ל הינאטה ג'ין מלאו את שארית הכוס במי טוניק וערבבו
קוקטייל מייטי וואיט מרכיבים 100 גרם אננס טרי 60 מ"ל סאקה שלג מושלם 30 מ"ל שוצו יסמין 30 מ"ל סירופ קוקוס 30 מ"ל מיץ אננס 15
TARO שילוב מרתק של ליקר יוזו ליקר היביס קול משמש ותימין. קוקטייל חמוץ, מרענן, ומורכב שמשלב בין יפן לישראל מרכיבים 45 מ"ל היביסקול
שילוב מרתק של תה יסמין, ליקר היביסקול, שוצו העומד ברוח וגינגר טרי, משתלבים לקוקטייל אביבי מורכב ומרתק עם פינוק של פלחי ג’ינג’ר מקורמלים. מרכיבים
טוויסט לקוקטייל הקלסי – CHRRY BLOSSOM בלנד מרתק של גין יפני, דובדבנים' היביסקול וגונמאי דאיגינגו סאקה משתלבים לקוקטייל אביבי מרגש הWA GIN
Akari קוקטייל מתקתק, על בסיס גוזן וויט. סאקה שהושרה בפרות יבשים בשילוב מנגו ופסיפלורה מרכיבים 30 מ"ל סאקה גוזן וייט מושרה במשמשים 30
Yamato קסיס ונגיעות אננס בקוקטייל וורוד וכובש מרכיבים 45 מ"ל שוצו העומד ברוח 30 סירופ קסיס 30 מ"ל לימון 5 מ"ל סוכר 7.5 מ"ל
סאקורה קוקטייל על שם עץ הדובדבן היפני קוקטייל חמצמץ ומרענן על בסיס שכר שזיפים דובדבנים נענע ולימון מרכיבים : 40 מ"ל בני קיקוסוי 30 מ"ל
פרח היסמין קוקטייל קוקטייל קל קיצי ומרענן עם ארומות של יסמין על בסיס שוצו תה יסמין , שוצו העומד ברוח למון גראס ולימון מרכיבים 120 תה יסמין 45
היביסקוס – קוקטייל היביסקוס הפרח הסגלגל בקוקטייל עשיר ומרענן על בסיס ליקר היביסקול ושוצו העומד ברוח מרכיבים 50 היביסקול 50 שוצו העומד ברוח
בזיל וויט קוקטייל קוקטייל ייחודי על בסיס סאקה גוזן וויט בזיליקום ולימון מרכיבים 120 גוזן וויט 10 לימון 10 סוכר 10 סן גרמן חופן בזיליקום
קוקטייל העומד ברוח קוקטייל העומד ברוח גס ואלכוהולי מתאים לימים קרים על בסיס שוצו העומד ברוח וסאקה גוזן וויט ארומות נפלאות של תבלינים מרכיבים 60
קוקטייל פירותי ומרענן על בסיס יוזו, תפוזים ושוצ'ו יפני מסורתי. הרכיבים 60 מ"ל יוזו 40 מ"ל קאפה שד המים 30 מ"ל מיץ לימון 20
מרכיבים: 50 מ"ל שוצ'ו העומד ברוח 10 מ"ל שוצ'ו יסמין ותה ירוק 60 מ"ל מיקס בזיליקום ותה ירוק סודה עד הסוף. אופן ההכנה :
מרכיבים 40 מ"ל שוצ'ו יסמין ותה ירוק 20 מ"ל פדרו חימנז שרי כפית קטנה ריבת חלב 5 מ"ל חומצה מאלית 5%* אופן ההכנה : *חומצה מאלית
מרענן, חמצמץ, עשבי הכתישה של העשבים הירוקים מבטיחה משקה מרענן מאוד, הסלרי והמאצ'ה משאירים טעמי הומאמי עדינים מליחות עדינה שמדגישה את טעמי התה
מרכיבים 50 מ"ל הבס קול שוצ'ו מיץ מנדרינות טרי מהמקרר טימין טרי אופן ההכנה : מוזגים לכוס פלוט 50 מ"ל הבס קול שוצ'ו ומוסיפים מעל מיץ
אורנג' פלאם הייבול מרענן, אניסטי באופן מעודן המיץ הטרי משחק פה תפקיד קריטי, ואשכוליות וכוכבי אניס הם שילוב מורכב ומעניין, עם הסיומת חמוץ-מתוק של
בזיל וויט -סאקה קוקטייל קוקטייל ייחודי על בסיס גוזן וויט סאקה ובזיליקום קליל ומרענן התאמה מושלמת למטבח הים תיכוני וליקיץ מומלץ לצד אוכל מרכיבים:
מרכיבים 30 מ"ל גין 20 מ"ל יוזו או לימונצלו 10 מ"ל וורמוט 20 מ"ל לימון 15 מ"ל סירופ וניל 6 עלי בזיליקום בזיליקום לקישוט
קוקטייל טרופי עדין ומרענן עם חריפות קלה גוזן וויט סאקה , מחית פסיפלורה ליים ופלפל חריף מרכיבים 90 מ"ל גוזן וויט 30 מ"ל מחית פסיפלורה 30
מרכיבים ל 2 מנות ( קוקטייל זוגי ) : אשכולית אדומה ולמון גראס 2 כפות למון גראס קצוץ וכתוש 1 כף סוכר קנים 30 מל מיץ לימון 90 מ"ל כפות מיץ
תיאור הקוקטייל חמצמץ, מורכב ואגוזי שיבולת שועל קלויה מעניקה טעמי פופקורן למשקה,בשילוב עם השמן סומסום האיזון מרמז על ניואנסים אסייתיים עם אשלייה
תיאור הקוקטיל קרמי, עשיר, מתקתק וקינוחי השילוב בין העשביות של התה הירוק, הפירות המיובשים של השרי והקרמיות מריבת החלב יוצרים קינוח שאינו סתם מתוק,
הועניב היושבב שערש שמחויט - שלושע ותלברו חשלו שעותלשך וחאית נובש ערששף. זותה מנק הבקיץ אפאח דלאמת יבש, כאנה ניצאחו נמרגי שהכים תוק, הדש שנרא
ליקר תה יסמין, שוצו, העומד ברוח ולמון גראס משתלבים לתה יפני קר ומרענן מושלם לצד אוכל ומהות ראשונות חומרים 120 תה יסמין 45 שוצו העומד ברוח 10 מיץ