20.12.2018
ירכי עוף במרינדה יפנית על בסיס קוגי סויה
מרכיבים
- 370 גרם ירכי עוף
- 30 מ"ל הוראיה קוג'י סויה
- 50 מ"ל סאקה משובח לבישול
- כפית גינגר קצוץ
- כפית שום קצוץ
- כפית סוכר
- 3 כפיות קמח תפוחי אדמה
- 3 כפיות קמח
- שמן ירקות / או כל שמן אחר
אופן ההכנה:
- מערבבים את הסאקה, גינגר, שום, סוכר, ויוצרים מרינדה לעוף
- מחממים מחבת וממלאים בשמן ירקות עד שהוא מספיק עמוק לטיגון
- טובלים את העוף בביצה
- מקמחים בקמח תפוחי אדמה וקמח רגיל
- מטגנים עד שהעוף זהוב
- סופגים בנייר סופג
מגישי לצד קוגי סויה וסאקה שוהו משובח