היביסקוס סאקה סלמון – שלושה טעמי ווסאבי

השף אבי קונפורטי  מלמד אותנו כיצד להכין  את המנה האהובה ביותר על שגרירות יפן היביסקוס סאקה סלמון, אשר נבחרה לייצג את צפרה  כאחת מהמסעדות היחידות בישראל שלהן הוענק תעודה רשמית  מטעם ממשלת יפן למסעדות ישראליות שמשתמשות במוצרי מזון יפניים

 

הרכיבים

  • נתח דג סלמון
  • פרחי היביסקוק
  • 3 סוגי ווסאבי
  • ווסאבי פירות, דבש, אדממה.
  • פירות  ירוקים
  • קוויאר אדום
  • סומסום

אופן ההכנה

חותכים את נתח טונה בעובי של כסנטימטר אחד ביחס גובה-רוחב של 3 על 5 סנטימטר בערך.

משרים טת הניגיריבסאקה בורן גולד ופרחי היביסקוק למשך כ 10 דקות

לאחר ההשריה מטבלים את  צד הניגירי בקער מלאת סומסום  לקבל  טקסטורה וקריספיות קלה מכינים סלט פירוט ירוק אשר  מטובל ברוטב וואסבי

מניכים מעל את הקוויאר אדום ומקשטים עם פרח של היביסקוק

לסיום נטבל את המנה עם 3 סוגי ווסאבי

ונגיש לצד סאקה בורן גולד תבנו …