כיסוני אינארי בטעם קפה

רכיבים ל-10 יחידות אינארי:

10 כיסוני טופו

100 מ"ל מים

35 גרם סוכר

2 מקלות קפה נמס (כ-4 גרם נס קפה)

חופן אגוזים

300 גרם אורז לסושי מאודה.

הוראות הכנה:

שופכים את הסוכר למים ומרתחים עד שהסוכר נמס.

מוסיפים את הקפה הנמס ומערבבים היטב.

מוסיפים את כיסוני האינארי ומפרידים ביניהם כדי שיספגו היטב את הקפה.

מעל הכל מניחים נייר אלומיניום ומעליו צלוחית (לצורך משקל) וממשיכים להרתיח עוד מספר דקות.

להשאיר לקירור בחוץ לפחות לשעה.

לאחר מכן, להניח את הכיסונים מעל רשת ולהתחיל להכין את המילוי.

לקצוץ את האגוזים ולהוסיף מעל הקערית עם האורז המאודה.

להוסיף כף מרוטב הקפה שהוכן קודם ולערבב היטב.

להוסיף כפית שמן קוקוס ולערבב. המילוי מוכן.

למלא את הכיסונים במילוי.

בתיאבון!