קוקטייל חמוץ מתוק ומרענן עם ארומות של מנטה יפנית, אורז, ליים ועקציצות קלה מרכיבים: הייהאצ'ירו שוצ'ו WA GIN Beni Kikosoi סויה שקופה משחת וואסבי
קרא עוד
Takashi קוקטייל חורפי ונעים על בסיס תה יפני וקינמון מרכיבים 45 עומד ברוח 30 יסמין 5 סוכר 30 לימון 22 קינמון 15 אל גריי אופן ההכנה: להכניס את כל
TARO שילוב מרתק של ליקר יוזו ליקר היביס קול משמש ותימין. קוקטייל חמוץ, מרענן, ומורכב שמשלב בין יפן לישראל מרכיבים 45 מ"ל היביסקול
Akari קוקטייל מתקתק, על בסיס גוזן וויט. סאקה שהושרה בפרות יבשים בשילוב מנגו ופסיפלורה מרכיבים 30 מ"ל סאקה גוזן וייט מושרה במשמשים 30
Yamato קסיס ונגיעות אננס בקוקטייל וורוד וכובש מרכיבים 45 מ"ל שוצו העומד ברוח 30 סירופ קסיס 30 מ"ל לימון 5 מ"ל סוכר 7.5 מ"ל
מרכיבים 40 מ"ל שוצ'ו יסמין ותה ירוק 20 מ"ל פדרו חימנז שרי כפית קטנה ריבת חלב 5 מ"ל חומצה מאלית 5%* אופן ההכנה : *חומצה מאלית
מרכיבים 50 מ"ל הבס קול שוצ'ו מיץ מנדרינות טרי מהמקרר טימין טרי אופן ההכנה : מוזגים לכוס פלוט 50 מ"ל הבס קול שוצ'ו ומוסיפים מעל מיץ