מרכיבים: 4 מאפינס אנגליים, חצי 8 ביצים, טריות במיוחד 250 גרם פורל מעושן או סלמון מעושן כמה שפים, חתוכים לקישוט יוזו הולנדייז 3 חלמונים 1 1/2
קרא עוד
מתכון לטראפלס ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב. מרכיבים 1/2 כוס שקדים קלויים 1/4 כוס דבש (ניתן להשתמש באגבה למתכון טבעוני) 8 תמרים ללא גלעינים 2 כפות
מרכיבים: גלידת וניל תפוזים עלי נענע שמן שומשום קלוי כהה אופן ההכנה: לקלף את התפוזים ולחתוך חתיכות בגודל ביס לשים גלידת וניל בתוך קעריות לפזר את
לחם מיסו אפוי בקדירה – מתכון של נורית פלד מתוך הבלוג "טעמיים כי טוב" מערבבים יחד את כל החומרים: 3 כוסות קמח כף שטוחה שמרים יבשים
כולם מדברים על מאצה לאטה, אך על מנת שנוכל ליהנות מהמשקה המופלא נצטרך ללמוד כיצד להכין את המשקה כהלכתו. כמו בכל דבר יפני, דיוק יוביל לשלמות.
קערית יוגורט מאצ'ה ואוכמניות מרכיבים: 1/2 כוס יוגורט יווני 2 כפות אבקת מאצ'ה 1/4 כוס אוכמניות כחולות קורט זרעי צ'ויה ופשתן. זרזיף דבש מקומי
מרכיבים: 1 ליטר חלב 200 גרם שוקולד מריר 70 אחוזי קקאו (אם אין אז גם פחות יהיה טוב) . 4 כפות שוקולית לאפייה 7 כפות קורנפלור גדושות בלולות בכוס מים
יוזו סאקה פנה קוטה עם שטרוייזל שקדים ורוטב משמש מקורמל מרכיבים לסאקה יוזו פנה קוטה 500 גרם שמנת מתוקה 1.5 כפיות ג'לטין 60 גרם חלב קר 80 גרם יוזו
מלבי מאצ'ה וניל רוטב פטל ושקדים פרוסים קלויים מרכיבים: 500 מ"ל חלב 3% 250 מ"ל שמנת מתוקה 50 גרם קונפלור 70 גרם סוכר 20 גרם מאצ'ה (תה
מרכיבים (1-2 מנות) 150 מ"ל אמאזאקה Amazake 2 כפות יוגורט 1/2 מנגו (100 גרם), אפשר להשתמש בקפוא הוראות הכנה לערבב בבלנדר את האמאזאקה היוגורט