הוראות הכנה: מוסיפים חומץ אורז וסוכר לאורז לסושי שבושל ומערבבים. מוסיפים פוריקקה (שבבי וואסאבי) ומערבבים. לתוספות: 1. מרוקנים לוף מפחית וחותכים
קרא עוד
רכיבים ל-10 יחידות אינארי: 10 כיסוני טופו 100 מ"ל מים 35 גרם סוכר 2 מקלות קפה נמס (כ-4 גרם נס קפה) חופן אגוזים 300 גרם אורז לסושי מאודה.
הוראות הכנה: ממלאים את כיסוני הטופו ב-30 גרם אורז לסושי מוכן לכל כיסון. לאחר מכן מקפלים את השוליים של הכיסונים. חותכים אבוקדו לקוביות, שמים בקערה
מצרכים: חבילת אינארי סקין – כיסוני טופו 320 גרם אורז סושי מבושל 2 כפות חומץ לסושי סלט אצות הוראות הכנה: לשפוך את חומץ הסושי על האורז המוכן