מרכיבים : 120 גרם טונה 1/2 חתיכת אבוקדו שמן שומשום בקלייה כהה 2 כפות רוטב סויה קוג'י 1 כף נון קוקונה סאקורה מירין 1 כף דאובנג'יאנג (ממרח
קרא עוד
מרכיבים: 1/4 כרוב (200 גרם) 1 שן שום 2 עלי בצל ירוק 1 פלפל אדום פסטה לשתי מנות פחית טונה בשמן 10 גרם אצות 1 כפית רוטב סויה 1 כפית סאקה לבישול 2
מרכיבים 130 גרם סלמון 1 כף רוטב קוג'י סויה 1.5 כף מיונז 1/4 כף רוטב אוייסטר צמחי 1/4 כף שום מגורד 1 קערית אורז מוכן בצל ירוק הוראות הכנה מניחים
רכיבים: סלמון נמה קוג'י הוראות הכנה: עטפו את הסלמון בשכבת קו'גי הכניסו לשקית אטומה והשאירו במקרר ל- 6-8 שעות. נגבו את הקוג'י מהסלמון. בשלו את
מרכיבים ל-2 מנות: 2 חתיכות דג קוד פרוס כף מיסו כף סאקה ג'ונמאי דאיגינג'ו 2 כפות אמזאקה מרוכז אופן ההכנה: לערבב את המיסו, הסאקה והאמזאקה המרוכז.
מרכיבים לשלוש מנות: 3 חתיכות דג לבן 30 גרם "קינזנג'י מיסו" (חיטה ברוטב מיסו) 30 גרם מיסו בהיר 30 מ"ל מירון או סאקה ג'ונמאי
לתיבול: מלח, פלפל שחור טחון לחלקיקים עבים וצ׳ארשימי טוגרשי (תערובת פלפלים חריפים יפנית) ביחסים שווים. למחבת חם להוסיף מעט שמן שומשום. לצפות את
סשימי דג ים – מתכון באדיבות שף רון יוחננוב מצרכים: כ-500 גרם דג נא עגבניות שרי בצבעים צילי חריף צנונית מיקרו עלים / כוסברה מלפפון אפשר גם
פונזו הוא רוטב יפני פופולארי, שמתמזג נהדר עם דגים נאים בעיקר. איך מכינים רוטב פונזו? פשוט למדי! לוקחים: 70 גרם מירין 10 גרם סאקה (ניתן למצוא
השף אבי קונפורטי מלמד אותנו כיצד להכין את המנה האהובה ביותר על שגרירות יפן היביסקוס סאקה סלמון, אשר נבחרה לייצג את צפרה כאחת מהמסעדות היחידות