מרכיבים (עבור 3-4 מנות): 380 גרם ירכי עוף 4 כפות נמה קוג'י 3 ענפי רוזמרין (2 להכנה, 1 לקישוט) פלח לימון כף שמן זית הוראות הכנה: חתכו את העוף
קרא עוד
רכיבים: סלמון נמה קוג'י הוראות הכנה: עטפו את הסלמון בשכבת קו'גי הכניסו לשקית אטומה והשאירו במקרר ל- 6-8 שעות. נגבו את הקוג'י מהסלמון. בשלו את
חמוצים בקוג'י כולנו אוהבים חמוצים אבל אין על החמוצים היפנים המקוריים! היום תלמדו איך להכין חמוצים יפנים בסגנון דרום יפן. חמוצים יפנים נכבשים
חברת ימה וקדמה והשף בועז צאירי יצאו לחוויה משותפת של בישול ויצירה. והפעם השף בועז צאירי מלמד אותנו כיצד להכין מחית מיסו ביתי. מרכיבים 400