ארוחה יפנית מסורתית- אודון ובקר

ארוחה יפנית מסורתית- אודון ובקר

הרכיבים שניתן לרכוש מהאתר לצורך הכנת המתכון-

[מרכיבים] (2 מנות)

אטריות אודון 200 גרם

בשר טחון  150 גרם

בוק צ'וי 2 גבעולים

[חומר תיבול בשר טחון]

רוטב שעועית  2 כפיות

שום מגורר  1 חתיכה

1 בצל קצוף

סויה קוג'י – 1 כף 

סאקה – 2 כפות 

סוכר-   1/2 כף

שמן שומשום  1 כף

[מרכיבים לרוטב]

חומץ 1 כף

רוטב סויה קוג’י 1 כף

בסיס מרק עוף 1/2 כפית

רוטב שעועית 1/2 כפית

שמן צ'ילי1/2 כף

פלפל סצ'ואן

הכנה-

שלב 1

מרתיחים את הבוק צ'וי וחותכים אותו לחתיכות קלות לאכילה. 

מערבבים את כל המרכיבים לרוטב (מסומן ב- ★)

שלב 2 

מחממים את שמן השומשום במחבת, מקפיצים את הבשר הטחון, השום והבצל הקצוץ

מתבלים ברוטב שעועית סינית ,סויה קוג'י ,סאקה וסוכר.

שלב 3

מרתיחים הרבה מים ומרתיחים את האטריות. כשהאטריות רותחות, שמים אותן במסננת ושוטפים במים קרים.

שלב 4 

משלבים את כל המרכיבים בקערה ונהנים מארוחה יפנית מסורתית