21.11.2018
אקארי Akari
Akari
קוקטייל מתקתק, על בסיס גוזן וויט. סאקה שהושרה בפרות יבשים בשילוב מנגו ופסיפלורה
מרכיבים
- 30 מ"ל סאקה גוזן וייט מושרה במשמשים
- 30 מ"ל עומד ברוח
- 30 מ"ל לימון
- 10 מ"ל סוכר
- 15 ריבת הדרים
אופן ההכנה:
- כותשים את המשמשים ואת הצימוקים
- סוחטים לימון טרי
- מוזגים את 30 מ"ל שוצו העומד ברוח
- מוזגים 30 מ"ל גוזן וויט שהושרה בתבלינים
כותשים את המשמשים ואת הצימוקים
- סוחטים לימון טרי
מוזגים את 30 מ"ל שוצו העומד ברוח
מסננים סינון כפול ומגישים