03.04.2019
TOFU & KOJI SOYA
טופו רך עם בצל ירוק שום וקוגי סויה
מרכיבים
- 150 גרם טופו רך
- שן שום
- בצל ירוק
- שמן צמחי
- הוריה קוגי סויה
הוראות הכנה
- מקלפים את השום, פורסים דק ומטגנים את פרוסות השום עד לקבלת צבע חום זהוב ומורידים מהאש.
- חותחים את החלק הלבן של הבצל הירוק דק דק ושוטפים מתחת למים כ- 5 דקות.
- חותכים את הבצלים הירוקים לחתיכות קטנות.
הגשה:
מניחים את הטופו מוסיפים מעל את השום, הבצל הלבן והבצל הירוק ומזליפים מעל הוריה קוגי סויה.
בתאבון!