03.03.2019
TARO – סאקה יוזו עם משמש ותימין. חמוץ, מרענן, מנצח.
TARO
שילוב מרתק של ליקר יוזו ליקר היביס קול משמש ותימין.
קוקטייל חמוץ, מרענן, ומורכב שמשלב בין יפן לישראל
מרכיבים
אופן ההכנה:
- שורפים את הרוזמרין ומכסים בכוס הפוכה
- לאחר כ 60 שניות הופכים את הכוס ומקררים ים קוביות קרח
- מוזגים 45 מ"ל היביסקול
- מוזגים 15 מ"ל ליקר יוזו סאקה
- מוסיפים את יתר המרכיבים עם קרח ומשקשקים
- מסננים סינון כפול ומקשטים עם שני עלי רוזמרין
סירופ משמש קפוא
לשפוך למחבת כוס סוכר וכוס מים להוסיף 5 משמשים חתוכים דק
להוסיף ענף טימין להביא לרתיחה לקרר ולסנן
ניתן לשמור עד 3 שבועות