Takashi – קוקטייל חורפי ונעים על בסיס תה יפני וקינמון

Takashi

קוקטייל חורפי ונעים על בסיס תה יפני וקינמון

מרכיבים

  • 45 עומד ברוח
  • 30 יסמין
  • 5 סוכר
  • 30 לימון
  • 22 קינמון
  • 15 אל גריי

אופן ההכנה:

  • להכניס את כל המרכיבים לשייקר  להוסיף קרח ולסנן סינון כפול
  • לתוך כוס תה יפנית גרניש פרח

סירופ קינמון :

  • 1 ליטר מי סוכר
  • כף קינמון
  • 5 הל
  • 5 ציפורן
  • 200 גר בוטנים קלויים

לשפוח למחבת את כל המרכיבים להביא לרתיחה לקרר  ולסנן

ניתן לשמור עד 3 שבועות