26.06.2018
רדו איצ'יגו
תותים ופלפל שחור הם שילוב מצויין ומוכר, ביחד עם הניחוחות הייחודיים לשוצ'ו מתקבל קוקטייל פירותי אך מלא עומק.
קוקטייל פירותי, מרענן, ומעקצץ
מרכיבים
- 15 מ"ל שוצ'ו העומד ברוח
- 15 מ"ל שוצ'ו יסמין ותה ירוק
- 30 מ"ל WA GIN גין יפני
- 30 מ"ל מיץ לימון טרי
- 30 מ"ל סירופ סוכר חום,
- תות טרי פלפל שחור
אופן ההכנה
כותשים את התות עם הפלפל השחור בשייקר, מוסיפים יתר המרכיבים, מנערים ומסננים לכוס אולדפאשנד עם קרח, מקשטים בנענע טריה