08.07.2019
מתכון לרוטב פונזו
פונזו הוא רוטב יפני פופולארי, שמתמזג נהדר עם דגים נאים בעיקר.
איך מכינים רוטב פונזו? פשוט למדי!
לוקחים:
70 גרם מירין
10 גרם סאקה (ניתן למצוא מגוון סוגי סאקה באתר של ימה וקדמה: https://yamavakedma.co.il/shop/)
להרתיח ולתת לאלכוהול להתנדף קצת וליצוק לתוך קערית.
לוקחים:
120 גרם מיץ יוזו טהור
1 גרם רוטב סויה איכותי
4 גרם מלח
להוסיף לקערית ולערבב, להוסיף 5 סמ"ר אצת קונבו מיובשת (לא חובה).
להשאיר לילה במקרר, להוציא את האצה המיובשת.
הפונזו מוכן!!
המתכון מתוך הסרטון ביוטיוב: