Japan Week שבוע יפן באגאדיר נחלת בנימין

אנחנו שמחים לבשר על שיתוף פעולה מרגש במיוחד, מפגש בין עולמות – הדיינר האמריקאי וטעמים יפנים אותנטים

חברת ימה וקדמה ואגדיר שמחות לבשר על שיתוף פעולה שלוקח את אומנות ההמבורגר למחוזות יפן.

כחלק מהמסע, יצאנו לתהליך של מחקר – בתהליך זה גילנו את ההתאמות המדוייקות הנדרשות ושימוש נכון בחומרי הגלם המקומיים בהם משתמשים היפנים, על מנת להפוך את החוויה ליפנית אותנטית.

חומרי הגלם הייחודים שמגיעים מיפן, כגון: שיו קוגי, וואסאבי מישיזואקה, קוגי סויה, רוטב יאקיניקו, משחת מיסו ומטבלים יפנים ייחודיים – מכניסים טעם ייחודי ואומאמי ואינטרפרטציה חדשה לדיינר האמריקאי.

טעמים אלו יוצגו לראשונה בישראל באגאדיר סניף נחלת בנימין תל אביב, שם נציג את המנות הפופולריות ביותר וגם כאלה שאהבנו במיוחד לשבוע שכולו Japanese dinner.

אתם מוזמנים ליהנות מתפריט שנבנה במיוחד בשיתוף פעולה של אגדיר וחברת ימה וקדמה.