09.12.2024
Takashi – קוקטייל חורפי ונעים על בסיס תה יפני וקינמון
Takashi
קוקטייל חורפי ונעים על בסיס תה יפני וקינמון
מרכיבים
- 45 עומד ברוח
- 30 יסמין
- 5 סוכר
- 30 לימון
- 22 קינמון
- 15 אל גריי
אופן ההכנה:
- להכניס את כל המרכיבים לשייקר להוסיף קרח ולסנן סינון כפול
- לתוך כוס תה יפנית גרניש פרח
סירופ קינמון :
- 1 ליטר מי סוכר
- כף קינמון
- 5 הל
- 5 ציפורן
- 200 גר בוטנים קלויים
לשפוח למחבת את כל המרכיבים להביא לרתיחה לקרר ולסנן
ניתן לשמור עד 3 שבועות