21.11.2018
Yamato קוקטייל
Yamato
קסיס ונגיעות אננס בקוקטייל וורוד וכובש
מרכיבים
- 45 מ"ל שוצו העומד ברוח
- 30 סירופ קסיס
- 30 מ"ל לימון
- 5 מ"ל סוכר
- 7.5 מ"ל מונין אננס
- 15 מ"ל ריבת הדרים
אופן ההכנה:
- כותשים את ההאננס
- מוסיפים את ריבת ההדרים
- מוזגים 30 מ"ל סירופ קסיס
- מוזגים 45 מ"ל העומד ברוח
- 30 מ"ל לימון
- מגישים לכוס לו בול שקוררה מראש
- מקשטים בתפרחת נענע פירות יער וכמובן להגיש עם קש יפה