HOT PASSION

קוקטייל טרופי עדין ומרענן עם חריפות קלה

גוזן וויט סאקה , מחית פסיפלורה ליים ופלפל חריף

מרכיבים

90 מ"ל גוזן וויט

30 מ"ל מחית פסיפלורה

30 מ"ל ליים

8 סירופ פלפל חריף

 

אופן ההכנה :

למזוג את כל המרכיבים, לערבב עם קרח סירופ חלפיניו: * כוס סוכר * כוס מים * פלפל חריף ללא הגרעינים.

1) לחמם מחבת למזוג את המים ואת הסוכר עד שהסוכר נמס וניהיה מרקם נוזלי.

2) להוסיף את הפלפל החריף ולהנמיך את האש לאש קטנה לתת לנוזל להצטמצם כ 12 דק.

3) להסיר מהאש ולהשאיר את הכל במחבת לכשעה או ללילה שלם.

4) לערבב את הסירופ עד לקבלת מכית עם מרקם מלא ניתן לשמור במקרר למשך שבועיים.

*מומלץ להגיש בכוס היי בול עם קרח לקישוט חלפיניו ופסיפלורה.