23.06.2024
אצות וואקמה ובצל ירוק ברוטב מיסו
מרכיבים:
10 גרם אצות וואקמה חתוכות מסנריקו
בצל ירוק
כף מיסו
כף חומץ
כפית סוכר
קמצוץ מלח
הוראות הכנה:
להשרות את האצות במים כעשר דקות
לחתוך את הבצל הירוק לחתיכות באורך 1 ס"מ, מחממים במיקרוגל 20 שניות ומשאירים להתקרר
מערבבים את המיסו, החומץ, הסוכר והמלח (אם רוצים להחליש את הטעם החמוץ, ניתן לחמם במיקרוגל ל-20 שניות ומשאירים להתקרר)
מערבבים את האצות עם הבצל הירוק ומוסיפים את הרוטב