עוף מטוגן

מרכיבים:

*ירכי עוף (כולל עור) 500 גרם
*מלח
*פלפל לבן
*ג'ינג'ר מגורר 1/2 כפית.
*עמילן תירס 1/4 כוס
*ביצה אחת
*1 כוס WAPANKO
*אבקת שום 1/2 כפית.
*מלח 1/2 כפית.
*פלפל שחור 1/4 כפית.

איך מכינים?

1 חותכים את ירכי העוף לריבועים בגודל 5 ס"מ ומסננים עם נייר סופג. מניחים בקערה ומתבלים בתערובת של מלח, פלפל לבן וג'ינג'ר מגורר. השאירו למשך 10 דקות.
2 מכינים שלוש קערות. מניחים עמילן תירס בקערה הראשונה, ביצה טרופה בשנייה ו-WAPANKO עם A לתוך השלישית. לאחר הערבוב, מעבירים את תכולת הקערה השלישית לתבנית.
3 יש למרוח שכבה דקה של עמילן תירס על ירכי העוף לפני טובלים בביצה הטרופה. לאחר מכן ערבבו בחוזקה את תערובת WAPANKO ו-A על הירכיים.
4 אופים 10 דקות מכל צד בטיגון אוויר שחומם מראש ל-180 מעלות צלזיוס.

בתיאבון