המפתח להכנת מרק זן טבעוני עשיר הוא לחתוך את השיטאקה והקומבו במהלך תהליך ההשריה. ככל שחותכים יותר משטחים, כך המרק יהיה סמיך יותר. מרק שוג'ין (דאשי
קרא עוד
מרכיבים: 200 גרם ספגטי מחיטה מלאה 2 כפות שמן זית כתית מעולה 200 גרם פטריות שיטאקי טריות פרוסות (בערך 5 כוסות) 2 כפות מיסו לבן 1/4 כוס חמאה ללא
שכחת את הסיסמה?
Lost your password? Please enter your email address. You will receive mail with link to set new password.
Back to login
המוצר נוסף בהצלחה לעגלת הקניות!
WhatsApp us
האם את/ה מעל גיל 18?