מרכיבים: לרוטב: 4 כפות חומץ לא מתובל 2 כפות סוכר 1/2 כפית מלח 1/2 כפית רוטב סויה לסלט: 2 מלפפונים (300 גרם) כפית מלח כף אצות וואקמה חתוכות
קרא עוד
מרכיבים ל-2 מנות: 10 גרם אצות וואקמה חתוכות מסנריקו 150 גרם טופו משי קמצוץ מלח קמצוץ סוכר הוראות הכנה: משרים את אצות הוואקמה במים במשך 10 דקות
מרכיבים: 10 גרם אצות וואקמה חתוכות מסנריקו טונה בפחית הוראות הכנה: להשרות את האצות במים כ-10 דקות לערבב עם הטונה
מרכיבים: אטריות וואקמה חתוכות מסנריקו אטריות סובה התוספות האהובות עליכם מרק דאשי הוראות הכנה: מכינים את האטריות לפי הוראות היצרן משרים את האצות
מרכיבים: 10 גרם אצות וואקמה חתוכות מסנריקו בצל ירוק כף מיסו כף חומץ כפית סוכר קמצוץ מלח הוראות הכנה: להשרות את האצות במים כעשר דקות לחתוך את הבצל
מרכיבים: 10 גרם אצות וואקמה חתוכות מסנריקו בצל כף שמן שומשום כף רוטב סויה סשימי טונה שומשום לבן אופן ההכנה: משרים את האצות 10 דקות במים אח"כ
מרכיבים: 10 גרם אצות וואקמה חתוכות מסנריקו 3 ביצים עגבנייה כף חמאה כף רוטב סויה הוראות הכנה: להשרות את אצות הוואקמה כ-15 דקות במים כדי שיתרככו
מרכיבים: קורט אצות וואקמה חתוכות מסנריקו פחית שימורי במבו שוט/ פחית שימורי לבבות דקל 1 כף רוטב למרק אודון ½ כפית סאקה לבישול הוראות הכנה: ①
מרכיבים ל-2 מנות: קורט אצות וואקמה חתוכות מסנריקו כוס אורז 15 גרם ארטישוק ירושלמי מבושל 5 גרם חמאה מעט גרגיר דאשי הוראות הכנה: ① משרים
מרכיבים: אצות וואקמה חתוכות מסנריקו מיסו מרק דאשי התוספות האהובות עליכם אופן ההכנה: הוסיפו את התוספות האהובות עליכם למרק הדאשי ממיסים את המיסו
מרכיבים: אצות וואקמה סנריקו אטריות סובה המרכיבים האהובים עליך מרק דאשי אופן ההכנה: בשלו אטריות סובה הוסיפו את אצות הוואקמה והתוספות
רכיבים: אצות חתוכות של Sanriku, התוספות האהובות עליכם, מיסו, מרק דאשי הוסיפו את המרכיבים האהובים עליכם למרק הדשי ממיסים את המיסו, ולבסוף הוסיפו
שכחת את הסיסמה?
Lost your password? Please enter your email address. You will receive mail with link to set new password.
Back to login
המוצר נוסף בהצלחה לעגלת הקניות!
WhatsApp us
האם את/ה מעל גיל 18?