06.11.2018
יוזו קוקטייל
קוקטייל פירותי ומרענן על בסיס יוזו, תפוזים ושוצ'ו יפני מסורתי.
הרכיבים
- 60 מ"ל יוזו
- 40 מ"ל קאפה שד המים
- 30 מ"ל מיץ לימון
- 20 מ"ל סירופ סוכר
- 20 מ"ל תפוז טרי
אופן ההכנה
- מוזגים את כל המרכיבים לשייקר
- משקשקים עם קרח
- מקררים כוס מרטיני
- מקשטים עם פלח תפוז ונהנים
מוזגים 60 מ"ל יוזו
40 מ"ל קאפה שד המים
30 מ"ל מיץ לימון
20 מ"ל סירופ סוכר
20 מ"ל תפוז טרי
משקשקים עם קרח ומוזגים לכוס מרטיני
מקשטים עם פלח תפוז