14.11.2018
טרטר טונה וסלמון
השף יאמה סאן מלמד איך להכין "טרטר טונה וסלמון"
מנת החודש של מסעדת TYO היוקרתית
רכיבים:
- מלפפון
- דג טונה
- דג סלמון
- טוביקו
- טקוואן
- איקורה
- גבינת שמנת
- ממרח אצות ים
- אבוקדו
- סויה – הוראיה – קוג'י
אופן ההכנה:
- מקלפים את הקליפה של המלפפון
- חותכים דג טונה ודג סלמון
- מניחים על קליפת המלפפון את הטונה והסלמון מעורבבים עם טוביקו וטקוואן
- מוסיפים איקורה + ממרח אצות ים + אבוקדו + גבינת שמנת
- מזלפים קוג'י סויה מעל הכל
- ומגישים לצד ניגורי סאקה – קיקוסוי השלג המושלם
מקלפים את הקליפה של המלפפון
חותכים דג טונה ודג סלמון
מניחים על קליפת המלפפון את הטונה והסלמון מעורבבים עם טוביקו וטקוואן
מוסיפים איקורה + ממרח אצות ים + אבוקדו + גבינת שמנת
מזלפים קוג'י סויה מעל הכל
מגישים לצד ניגורי סאקה – קיקוסוי השלג המושלם
ועכשיו כל שנשאר זה להתענג על המנה